News

Komentari 26

VIDEO Objavili zadnje trenutke života trudnice koju je suprug gurnuo s litice da dobije novac

VIDEO Objavili zadnje trenutke života trudnice koju je suprug gurnuo s litice da dobije novac

Nakon što je svoju ženu bacio s vrha litice u Mugli u Turskoj, Turčin je htio podići kredit u njezino ime i podići novac osiguranja od nesreće 400.000 lira (oko 350.000 kuna)

Hakan Aysal (40) uhićen je zbog ubojstva svoje supruge Semre Aysal (32) i njihove nerođene bebe dok su bili na odmoru u Dolini leptira u gradu Mugla u Turskoj.

Aysal je svoju suprugu, koja je u to vrijeme bila trudna sedam mjeseci, navodno gurnuo s litice u lipnju 2018. godine. Potom je htio podići kredit u njezino ime kao i podići novac za osiguranje od nesreće preko 400.000 turskih lira (oko 350.000 kuna).

Na internetu se pojavila snimka koja prikazuje zadnje trenutke života trudnice. 

Pogledajte video:

Turist koji je snimio ovaj isječak tvrdio je da je vidio Aysala kako se čudno ponaša i predvidio je da će netko od para pasti s litice, prenosi Mirror. Policija sada koristi snimku u istrazi.

Tužitelji tvrde da je incident, koji je u to vrijeme opisivan kao nesreća u 2018. godini, muž počinio kako bi mogao unovčiti osiguranje. Jedini razlog zbog kojeg su tri sata sjedili na litici bio taj što je htio osigurati da nikoga nema u blizini.

Navode da je Aysal, čim je shvatio da su sami, namjerno ubio svoju suprugu tako što ju je gurnuo s litice. Visoki kazneni sud u Fethiyeu presudio je da mu se odredi pritvor zbog sumnje u ubojstvo s predumišljajem.