News

Komentari 260

VIDEO Odbjegli tenori: Braća Mamić pjevaju hajdučke pjesme u Hercegovini, a Remetinec čeka

VIDEO Odbjegli tenori: Braća Mamić pjevaju hajdučke pjesme u Hercegovini, a Remetinec čeka

Braća Zdravko i Zoran Mamić, pravomoćno osuđeni za izvlačenje novca iz Dinama, moraju se sredinom svibnja javiti u Remetinec inače će za njima raspisati tjeralicu i europski uhidbeni nalog

Braća Mamić, Zdravko, bjegunac od hrvatskog pravosuđa i Zoran koji je s pravomoćnom presudom za kriminal u Dinamu otišao u BiH i poručio da se ne vraća u Hrvatsku, u više su navrata snimljeni kako na zabavama pjevaju hajdučke pjesme pa su tako snimljeni i nedavno na druženju nakon crkvenog obreda, kad su zapjevali nekoliko omiljenih pjesama navijača Hajduka.

Pogledajte video: Mamići pjevaju u BiH

Na snimci koju smo dobili, a za koju imamo informaciju da je snimljena nedavno, Zdravko i Zoran uživaju na zabavi. Prvo su zagrljeni i pjevaju, a onda Zdravko uzima mikrofon.

Pa kreće: 'kada umren umotan u bilo', 'ruke ćemo skupa za bile dići', 'Dinamo i Hajduk dva su kluba bratska'...

Remetinec čeka

Podsjećamo, braća Zdravko i Zoran Mamić, pravomoćno osuđeni za izvlačenje novca iz Dinama, moraju se sredinom svibnja javiti u Remetinec radi izdržavanja kazne inače će za njima raspisati tjeralicu i europski uhidbeni nalog.

Zoran se mora pojaviti 10. svibnja, a Zdravko četiri dana kasnije. Zdravko Mamić u BiH je pobjegao uoći nepravomoćne presude u Osijeku za izvlačenje novca iz Dinama.

Zoran je u BiH otišao s pravomoćnom presudom, dok je čekao da mu pošalju poziv za izdržavanje kazne. Ranije je bio i u Dubaiju. Prvo je tvrdio da će se vratiti u Hrvatsku, onda se, šok i nevjerica, ipak predomislio.

Najčitaniji članci