News

Komentari 120

VIDEO Raspudić Ribiću: Pa vi ste nakon pada Muamera Gadafija najduže na čelu neke institucije

VIDEO Raspudić Ribiću: Pa vi ste nakon pada Muamera Gadafija najduže na čelu neke institucije

Kad ste vi došli na čelo sindikata ja sam bio u osnovnoj školi. Gospodin Aladrović je vjerojatno bio u pelenama. I onda se čudite jer ne vidimo nikakvu fluktuaciju kadrova i ideja, rekao je Raspudić Ribiću

Sindikalist Vilim Ribić gostovao je jučer u Otvorenom.

Društvenim mrežama proširio se isječak u kojem mu je odgovorio Mostov Nino Raspudić. Video je objavio i HRT. 

- Gospodine Ribiću, kad ste vi došli na čelo sindikata, ja koji sam sam prosijed, bio sam u osnovnoj školi. Gospodin Aladrović je vjerojatno bio u pelenama. Vi ste na čelu sindikata više od 30 godina i čudite se zašto neki on nas zaziru plaćanja sindikata poput gospodarske komore jer ne vidimo nikakvu fluktuaciju kadrova i ideja. Nakon Gadafijevog pada vi ste najduže na čelu nekakve institucije - rekao mu je Raspudić.

Pogledajte video: Raspudićeva replika Ribiću

Nasmijalo je to i voditelja Mislava Togonala.

Podsjećamo, jučer je u Otvorenom tema bila otvaranje kafića i restorana i prosvjed na Trgu.

S HRT-a su pozvali Vilima Ribića kao predsjedatelja Gospodarsko-socijalnog vijeća koji je na javnoj televiziji pričao o kafićima i ugostiteljima.

Usput se požalio da ga boli stomak kad vidi neke komentare na internetu o sindikalistima ispod članaka i da se to mora spriječiti. 

U emisiji su gostovali i ministar Josip Aladrović, Marin Medak iz Nacionalne udruge ugostitelja, Nino Raspudić iz Mosta i Dario Hrebak iz HSLS-a. Iz udruge Glas poduzetnika koja je organizirala prosvjed na Trgu nije bilo nikoga.

Najčitaniji članci