Obavijesti

News

Komentari 11

VIDEO Raznesen je bankomat u Sesvetama: 'Bilo je kao bomba'

VIDEO Raznesen je bankomat u Sesvetama: 'Bilo je kao bomba'
10

U noći me propudila eksplozija, mislio sam da je opet udario dron ili bomba, kaže nam čitatelj koji se našao na mjestu nesreće. Očevid i kriminalističko istraživanje su u tijeku, javlja zagrebačka policija

Nakon što je Zagrepčane u četvrtak navečer šokirao pad bespilotne letjelice na Jarunu, čini se da ovu noć nisu mirno spavali ni Sesvečani, gdje je u noći na ponedjeljak raznesen bankomat.

POGLEDAJTE VIDEO: Razneseni bankomati u Sesvetama

Pokretanje videa ...

- U krugu od tri metra nalaze se tri bankomata. Koliko vidim eksplodiralo je njih par, no jedan ima najviše oštećenja - kaže nam čitatelj koji je snimio video u ponedjeljak oko 7.30.

PU zagrebačka potvrdila je kako se radi o eksploziji bankomata koja se dogodila noćas oko 3.40 u Bjelovarskoj ulici u Sesvetama, dodajući kako su očevid i kriminalističko istraživanje u tijeku.

Pokretanje videa ...

- U noći me propudila eksplozija, mislio sam da je udario dron ili bomba. Eksplozija se čula i na 300 metara zračne udaljenosti gdje se nalazim. Nije mi bilo svejedno čuti takvu eksploziju. Tamo su zaštitari, a konzum su zatvorili - dodaje čitatelj.

'Svi smo izletjeli na prozore'

- Grunulo je točno u 3.40. Svi smo izletjeli na prozore da vidimo što se događa. Svjetla na zgradama gorjela su usred noći. Nismo čuli sirene, ali smo se prepali zbog svega što se događa u zadnje vrijeme - rekao je jedan od Sesvečana našoj novinarki.

- Majka mi ima Parkinsonovu bolest i užasno se prepala. Nije u stanju razgovarati - uznemireno dodaje druga prolaznica.

- Baš je jako grunulo - kaže nam starija žena koja se usprkos buci odmah vratila na spavanje.