Obavijesti

News

Komentari 19

VIDEO Strava u Švedskoj: Ubio dvije žene u srednjoj školi pa nazvao policiju i sve priznao...

VIDEO Strava u Švedskoj: Ubio dvije žene u srednjoj školi pa nazvao policiju i sve priznao...

Čeka nas veliki posao da shvatimo što se dogodilo i koji je motiv ovog užasnog čina, rekli su u policiji. U vrijeme napada u školi je bilo 50 ljudi. Dvije žene podlegle su ozljedama

Dvije žene preminule su od ozljeda zadobivenih u napadu nožem u ponedjeljak u srednjoj školi u Malmöu u Švedskoj, a za napad je osumnjičen 18-godišnji učenik koji je uhićen, priopćila je švedska policija.

Dvije žene, u dobi od oko 50 godina, "bile su zaposlenice škole" Malmö Latin, srednje škole u središtu trećeg po veličini grada u zemlji, navodi policija u priopćenju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Kako javljaju lokalni mediji, navodni počinitelj ubojstava sam je nazvao policiju i rekao gdje se nalazi, da je odložio oružje i priznao je da je ubio dvije osobe. Više švedskih medija javlja da je bio naoružan nožem i sjekirom.

Uhićenje je obavljeno bez poteškoća, navodi policija. Ranije navečer priopćeno je da su ozlijeđene dvije osobe od pedeset, koliko ih je bilo u školi u vrijeme napada. Ozlijeđene žene prevezene su u bolnicu, ali su podlegle ozljedama.

Zasad nije poznat motiv napada. Nakon uviđaja i razgovora sa svjedocima policija je uvjerena da je osumnjičenik djelovao sam.

- Čeka nas veliki posao da shvatimo što se dogodilo i koji je motiv ovog užasnog čina - rekla je Åsa Nilsson, jedna od voditelja istrage.

Konferencija za novinare zakazana je za utorak ujutro u 9:30 sati.