News

Komentari 35

VIDEO Pogledajte trenutak u kojem avion udara u zgradu. Ukrajinci: 'Srušili smo ga!'

VIDEO Pogledajte trenutak u kojem avion udara u zgradu. Ukrajinci: 'Srušili smo ga!'

Ukrajinske snage srušile su neprijateljski zrakoplov iznad Kijeva u ranim jutarnjim satima u petak, koji se potom zabio u stambenu zgradu i zapalio je. Mediji su kasnije objavili i kako u Kijevu gori na više mjesta

CNN je objavio da su se oko 5.40 sati čule još najmanje tri eksplozije u Kijevu. Pretpostavlja se da su odjeknule na jugozapadnom dijelu grada. Nešto više od sat vremena prije toga savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova Anton Geraščenko objavio je putem društvenih mreža da je započeo napad na Kijev. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Geraščenko je napisao da se se Kijev napada krstarećim ili balističkim projektilima. "Upravo sam čuo dvije snažne eksplozije”, objavio je. 

Objavljeno je i kako su ukrajinske snage srušile neprijateljski zrakoplov iznad Kijeva u ranim jutarnjim satima u petak, koji se potom zabio u stambenu zgradu i zapalio je. Mediji su kasnije objavili i kako u Kijevu gori na više mjesta.

- Bravo za ukrajinsko zrakoplovstvo! Eksplozije su bile udari našeg ratnog zrakoplovstva na neprijateljske avione ili dronove. Prema operativnim informacijama, neprijateljsku letjelicu pogodile su snage ukrajinskog ratnog zrakoplovstva, pala je u okrugu Darnitsky - napisao je Geraščenko ispod snimke. 

Situaciju u Ukrajini možete iz minute u minutu pratiti OVDJE

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO O RATU UKRAJINA RUSIJA

Najčitaniji članci