Obavijesti

News

Komentari 41

VIDEO Vuk na Vučića: Ajde, dođi da me linčuješ, djevojčice jedna!

VIDEO Vuk na Vučića: Ajde, dođi da me linčuješ, djevojčice jedna!

NA RUBU TUČNJAVE Vuk Jeremić došao je s predstavnicima Srpske narodne stranke u zgradu predsjedništva Srbije. Čekao je Vučića kojeg je zvao van. Umalo se verbalni obračun pretvorio u fizički

Vuk Jeremić, šef Srpske narodne stranke i jedan od lidera oporbe, došao je u petak u predvorje zgrade predsjedništva Srbije kako bi se obračunao s predsjednikom Aleksandrom Vučićem. S njim su bili i drugi političari iz te stranke.

POGLEDAJTE VIDEO: Skoro se potukli s Vučićem

Pokretanje videa ...

Ne bude li otvorio vrata EU-a, uz Vučića će biti likovi koji ljudima stavljaju otrov u gaće
Ne bude li otvorio vrata EU-a, uz Vučića će biti likovi koji ljudima stavljaju otrov u gaće

Čekali su Vučića i dočekali. Na trenutke je izgledalo kao da će izbiti tučnjava.

  • Jeremić: Ajde, izađi, hoćeš li da zajedno izađemo?
  • Vučić: Da izađemo? Može!
  • Jeremić: Ajde, idemo!
  • Vučić: Hoćeš li tu ispred da izađemo?
  • Jeremić: Ti si predsjednik. Ajde, hoćeš da izađem?
  • Vučić: Gdje god hoćeš, gdje god.

Predsjedniče, bolje da ne izlazite

S Vučićem je bilo i njegovo osiguranje koje ga je upozorilo da ne bi bilo baš najpametnije izaći gdje sve snimaju. U to vrijeme Jeremić je dobacivao: 'Ajde, idemo!'

  • - Zašto bježiš? - dobacio je Bora Novković Vučiću.
  • - Hoću da me linčuješ djevojčice, hoću da me linčuješ djevojčice jedna! Ne smiješ, djevojčice jedna, ne smiješ me linčovati - govorio je Vučić Jeremiću pred kraj snimke koju je na Twitteru objavila Srpska narodna stranka.

'Odrastao sam na ulici, toga se ne sramim'

Vučić je u patetičnom tonu komentirao da mu je žao što je nazvao Jeremića djevojčicom te da nije, citiramo, branio sebe ni svoje suradnike, već svaku kuću, svakog čovjeka, svakog časnog domaćina, svaku porodicu i svaku ženu i dijete u Srbiji.

Pitali su ga je li retorika bila primjerena jednom predsjedniku.

- Ispričavam se što sam upotrijebio riječ 'djevojčica'. Nisam znao za njihove skrivene telefone. Roditelji mi nisu imali novca da me školuju na Oxfordu ili Cambridgeu, odrastao sam na ulici i toga se ne sramim. Neću nikoga tući, branim Srbiju, čast i obraz. Ovo su već pokušavali. Njih petorica su me okružili i nazvao sam ih djevojčicama. Nemate savršenog predsjednika, ali borim se za ovu zemlju, živ sam čovjek od krvi i mesa i ponekad vam izleti nešto što ne bi trebalo. No pokazao sam kako se čuva srpski dom, srpske žene i srpska djeca - rekao je Vučić, koji je 90-ih huškao u Glini i slikao se sa svojim mentorom, ratnim zločincem Vojislavom Šešeljom na obrnoncima okupiranog Sarajeva.