Obavijesti

News

Komentari 1

Vidjela otmičara malene Maddie i nije ništa učinila

Vidjela otmičara malene Maddie i nije ništa učinila
3

Jane Tanner (36), prijateljica Maddienih roditelja vidjela je u noći nestanka muškarca kako nosi dijete ali nije učinila ništa da bi ga zaustavila

VIDEO

- Nisam učinila ništa i svakim danom sve teže živim s tim. Iako mi govore da lažem ja znam što sam vidjela - brani se Jane. Ona je zajedno sa svojom obitelji boravila u portugalskom ljetovalištu Praia de Luz u vrijeme kad je Maddie nestala.
Jane se s Gary i Kate McCann nalazila na večeri u vrijeme djevojčinog nestanka. Kako su McCanovi često napuštali restoran kako bi provjerili djecu, Jane je dodala da je Gary oko 21 sat otišao u sobu čija su vrata bila otvorena, ali Maddie je još uvijek spavala. On je policiji priznao da nije uočio ništa neobično ali vrata je za sobom zatvorio.To znači da se otmičar cijelo vrijeme nalazio u blizini, možda čak i u sobi.
Jane je u isto vrijeme otišla pogledati svoju djecu i kad se vraćala vidjela je muškarca s djetetom. Kako je znala da je Gary otišao pogledati Maddie i braću nije ni pomislila da otmičar upravo nosi nju. Muškarac je cijelo vrijeme hodao ispred nje osvrćući se lijevo - desno. Opisala ga je kao muškarca crne kovrčave kose, ali nije vidjela lice djeteta koje je nosio.
- Nikad ne bi pomislila da je to Maddie. Mislila sad da je riječ o ocu koji nosi svoje dijete. Vidjela sam ga na par sekundi - kaže ona.
Kate je oko 22 sata ponovo otišla u sobu ali Maddie više nije bilo. Pretražila je sve ormare, sobe, kupaonicu. Tek onda se vratila u restoran i počela vikati "Maddie je nestala".
- Svi smo potrčali prema hotelu, a ja sam tek kasnije shvatila da sam se susrela s njenim otmičarem - zaljučila je Jane koja je poslije saznala da je Maddie nosila rozu pidžamu kao i dijete koje je nosio nepoznati muškarac.
- Osjećam se krivom. Svaki dan se pitam zašto ga nisam zaustavila - kazala je Tanner.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...
IZBORNE KALKULACIJE

HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...

Iako se SDSS i Domovinski pokret zasad isključuju iz koalicije, podrška HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Sabora ne bi trebala biti upitna ni s jedne strane. Time bi HDZ napravio veliki korak i prema vladi...