Obavijesti

News

Komentari 25

Vidjeli piromana kako podmeće požar, opet gorjelo kod Požege!

Vidjeli piromana kako podmeće požar, opet gorjelo kod Požege!
5

Da je na terenu viđen piroman 034portalu potvrdio je Županijski vatrogasni zapovjednik Josip Ugrin, čiji su dečki nakon intervencije u ponedjeljak navečer morali opet na teren oko 2 ujutro

VIDEO

U ponedjeljak navečer gorjelo je između naselja Pasikovci i Kujnik blizu Požege.

Iz vatrogasnog centra Brestovac stiglo je oko 40 vatrogasaca koji su ugasili požar, ali on se ponovno aktivirao oko 2 ujutro, piše 034portal.hr i dodaje kako je požar podmetnut.

Da je na terenu viđen piroman 034portalu potvrdio je Županijski vatrogasni zapovjednik Josip Ugrin, čiji su dečki ponovno u noći morali na teren.

Ovaj put bilo je znatno teže jer se požar razbuktao na fronti od oko dva kilometra na nepristupačnom terenu.

Uz sve to puhao je jak vjetar što je dodatno otežavalo vatrogascima.

S vatrogascima su na terenu bili i djelatnici policije koji su tražili čovjeka koji je podmetnuo požar.

Policija: U ponedjeljak gorjelo na dva mjesta

U petak 10. travnja 2020., oko 21.25 sati u blizini mjesta Sažije na neutvrđeni način je došlo do požara na zapuštenom zemljištu u kojem je izgorjela suha trava i nisko raslinje.

U subotu 11. travnja 2020., oko 12.45 sati u Požegi u blizini Ulice Grgin dol, na neutvrđeni način je došlo do požara na divljem deponiju smeća.

Istoga dana oko 16 sati u Požegi u Ulici Salaški put, 60-godišnjak je plamenikom topio pčelinji vosak u limenom koritu te je došlo do zapaljenja voska prilikom čega se plamen proširio na sjenik, kukuruzanu i dio krovišta obiteljske kuće. U požaru je u potpunosti izgorjela kukuruzana, sjenik, 15 kvadrata krova, traktor, dvije samohodne kosilice i trimer, a materijalna šteta se procjenjuje na oko 150.000,00 kuna.

U ponedjeljak 13. travnja 2020., oko 14.45 sati u blizini mjesta Gradac na neutvrđeni način je došlo do požara na poljoprivrednom zemljištu nepoznatog vlasnika u kojem je izgorjela suha trava i nisko raslinje.

Istoga dana, u večernjim satima, nedaleko mjesta Koprivna i Rasna (općina Brestovac) na neutvrđeni način je došlo do požara na neobrađenom i zapuštenom zemljištu nepoznatih vlasnika u kojem je izgorjela suha trava i nisko raslinje i to na površini od oko 30 hektara, izvijestila je policija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu
Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke