Obavijesti

News

Komentari 32

Vidovnjakinja koju je obilazio i Karamarko: 'Svi želimo lijepo'

Vidovnjakinja koju je obilazio i Karamarko: 'Svi želimo lijepo'
6

Fatma Nur Džennet, Zagrepčanka koja se u medijima predstavljala kao 'vidovnjakinja i islamski egzorcist', progovorila je i o Tomislavu Karamarku koji je, kako se već tvrdilo, koristio njene usluge

Svatko ima pravo tragati za onim što misli da je za njega dobro, lijepo i zdravo. Osobe koje su me kontaktirale nisu drukčije od drugih niti su željele nešto posebno, ali energetska banka poticajnih duhovnih sredstava bila je tako moćna u mojem posjedu, da su pojedinci bili ovisni o nekim vrstama spiritualnih metoda.

Ovim je riječima iscjeliteljica Fatma Nur Dženet u Večernjem listu odgovorila na pitanje koliko ima istine u pričama da je njene usluge često koristio Tomislav Karamarko. Ona je, dakle, to potvrdila, dodavši da je o njenim uslugama bio ovisan i Silvio Berlusconi

fatma

Fatma Nur Dženet prilično je slavna na toj hrvatskoj bizarnoj sceni, kojom paradiraju razni vidovnjaci, proroci, iscjelitelji i samozvani proroci. Pravo joj je ime Indira Honić, nekoć je bila zaposlena u administraciji Hrvatskog sabora, a Karamarko ju je upoznao dok je bio tajnik Manolićeva kabineta.

Držala je svijeću Karamarku, a sad će promovirati demokraciju
Držala je svijeću Karamarku, a sad će promovirati demokraciju

Jednom je prilikom Fatma Nur Dženet pojašnjavala da svoje metode veže uz islamsku religiju i i vjerovanja s istoka te da od napada džina, zlih duhova, nitko nije pošteđen:

- Sve i jedan rođeni čovjek ima napade od džina i to mahom zlih sposobnosti. Da, djeca su nježna i nemaju razvijen obrambeni sustav, tako da im može utjecati na jake glavobolje ili udarce po tijelu, od vrhova nožnih prstiju, kao i po rukama, što su neke majke znale vidjeti kao tamne spodobe u liku silueta primaknute djeci.

fatma

Je li joj se Karamarko obraćao zbog straha od džina ili od Plenkovića, nije rekla. No, osim do Fatme Nur Dženet, poznato je da je bivši šef HDZ-a i potpredsjednik Vlade išao i do Iris Tarbuk, 'duhovne iscjeliteljice' rođene u Izraelu, koja se u Zagreb doselila 1995. godine nakon udaje za rukometaša Branimira Tarbuka.

Ona, pak, za sebe kaže:

- Nisam prorok, već medij, veza sa drugim svijetom, u kojem su duše umrlih i izvor iz kojeg je nastao svemir, Bog, anđeli, više frekvencije postojanja u duhovnom smislu. Kada radim spiritualno čitanje nekoga, prelazim u višu vibraciju svijesti i kontaktiram sa svemirskom bibliotekom, s akashom. To je svojevrsna baza podataka u kojoj su informacije o svakome tko živi i tko je ikada živio.

Između ostalog Tarbuk tvrdi da postoji mnogo više toga nego što mi vjerujemo i da će znanost sve to uskoro dokazati - anđele, raj, vječni život duša… 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa ...