Obavijesti

Promo sadržaj

Villa Neretva zove na odmor iz snova uz vrhunski brudet i delicije od jegulja i žaba

Villa Neretva zove na odmor iz snova uz vrhunski brudet i  delicije od jegulja i žaba

Svim gostima hotela Restaurant Villa Neretva nudi se nezaboravno iskustvo – fotosafari kroz dolinu Neretve. Izlet kroz kanale rijeke Neretve prava je radost za oči i dušu. U ponudi je i berba mandarina...

Jeste li ikad probali jegulje, žabe ili možda neretvanski brudet? Znamo vrhunsku lokaciju. Tamo gdje se u smiraju dana stapaju opojni mirisi Neretve, mora i mandarina, a iz obližnjih močvara dopire kreket žaba i pjev ptica. Sve to vraća vjeru u ljepotu življenja. A upravo ondje, na magistralnoj cesti Opuzen-Metković nalazi se hotel restoran “Villa Neretva”
Osim u vrhunskim jelima, u restoranu ćete uživati i u ugodnom ambijentu za poslovne ručkove i večere, obiteljskim ručkovima i raznim obiteljskim proslavama. Organiziraju i sve vrste banketa, koktela, predavanja i sastanaka. 
Svim gostima hotela Restaurant Villa Neretva nudi se nezaboravno iskustvo – fotosafari kroz dolinu Neretve. Izlet kroz kanale rijeke Neretve prava je radost za vaše oči i dušu. 


Na izlazu iz jezera Kuti nalazi se još jedna značajka u ponudi – konoba “Neretvanska kuća – kraljica u srcu močvare, čudesno mjesto do kojeg možete doći samo autohtonim neretvanskim lađama dio je zaokružene turističke priče Hotel Restauranta “Villa Neretva”. U ponudi je i fotosafari deltom Neretve, jedinstven turistički doživljaj u kojem se goste vozi autohtonim neretvanskim lađama, od kojih su neke stare i100 godina, mjestima kojima su nekada plovili Iliri, Grci, Rimljani, a neretvanski gusari započinjali napade na neprijateljske galije. Zaplovite zato lađama i upoznajte draži jedne od posljednjih močvara na europskom tlu, njezinu floru i faunu, raznovrsnost ptica i tradicionalni način življenja.
U ponudi je I berba mandarina. Zlatna dolina i hrvatska Kalifornija su česti nazivi za dolinu Neretve zbog njezine iznimno bogate zemlje i zlatnožutih plodova mandarina na nepreglednim plantažama. U listopadu i studenome organizira se  jedinstvenu turističku manifestaciju – berba mandarina.
No, to nije sve. Rade i školu u prirodi. Školama nude atraktivne izlete u sklopu novog programa nazvanog Škola u prirodi. Sat zemljopisa, povijesti, biologije, ekologije… i sve to na lađi (tradicionalnom neretvanskom plovilu). U hotel – restaurantu Villa Neretva možete pronaći idealnu bazu za kajakaške pripreme: kvalitetan smještaj, posebna prehrana za sportaše, blizina rijeke Neretve, kao i siguran smještaj opreme – kajaka u našoj podzemnoj garaži.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!