Obavijesti

News

Komentari 61

Vinki Cetinski oduzimaju njen skupocjeni crni Mercedes

Vinki Cetinski oduzimaju njen skupocjeni crni Mercedes
6

Zbog navodnih malverzacije sa zemljištima na štetu D. Končara počeli su plijeniti imovinu u slučaju Cetinski i drugi. Vinka Cetinski će auto predati u četvrtak

VIDEO

Zaposlenici Agencije za upravljanje državnom imovinom u utorak poslijepodne su počeli plijeniti imovinu iz slučaja Cetinski i drugima zbog navodnih malverzacija sa zemljištima u Istri na štetu milijunaša Danka Končara.

Prvi su se na udaru našli supružnici iz odvjetničkog ureda Hrvatin u Rovinju. U utorak su mi zaplijenili Audi A-3 i Audi Q-7. 

- Istraga  se vodi u tajnosti i o slučaju ne smijem ništa govoriti. Smatram da ovaj postupak oduzimanja vozila nije u redu i da ih nikako nisu  smjeli oduzeti - kaže Romina Hrvatin, supruga rovinjskog odvjetnika Željana Hrvatina koji se još uvijek nalazi iza rešetaka pulskog zatvora.

Zaplijenjeni skupocjeni automobili natovareni su oko 16 sati na vozilo vučne službe i odvezeni u pravcu Pule. Kako doznajemo pohraniti će ih u čuvani prostor carinskog skladišta.

Cetinski će Mercedes predati u četvrtak

Suprug Vinke Cetinski, Mirko, ne skriva ogorčenost zbog postupka kojim će mu supruga ostati bez Mercedesa i, kako kaže, sredstva za rad ali će odluku suda poštovati. Mercedes će kaže u četvrtak odvesti sami u Pulu i predati ga. 

- Istina će ubrzo izaći na vidjelo i jedva čekamo da počne suđenje. Osim zabilježbe na našim nekretninama evo sada nam uzimaju  i Mercedes da ga valjda ne bi razbili ili prodali. Poštovat ćemo rješenje suda i sami ćemo predati Mercedes - kaže Cetinski. Ljubiša Drageljević odvjetnik Vinke Cetinki kaže da će se na rješenje pulskog suda u roku od tri dana žaliti Vrhovnom sudu RH.

- Bitno je znati da se ovdje ni u kojem slučaju ne radi o trajnom oduzimanju vozila već o privremenom oduzimanju do okončanja postupka prema ovršnom zakonu - pojašnjava odvjetnik Drageljević dodavši kako se od cijelog slučaja sada radi predstava. Osim Hrvatina, Cetinski i rovinjska obitelj Sorgo je privremeno ostala bez tri vozila, VW Golfa, Citroen Berlinga i motocikla Qingqi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati