Obavijesti

News

Komentari 0

Vip app dizajner: Nova cloud usluga za poslovne korisnike

Vip app dizajner: Nova cloud usluga za poslovne korisnike
1

Vip app dizajner omogućava izradu vlastitih mobilnih aplikacija za Android i iOS na jednostavan način, u vrlo kratkom vremenu i za samo 250 kuna mjesečne naknade

VIDEO

Vip App Dizajner je nova Vip usluga namijenjena poslovnim korisnicima koji žele unaprijediti svoje poslovanje koristeći vlastite mobilne aplikacije. Vip app dizajner omogućava izradu vlastitih mobilnih aplikacija na vrlo jednostavan način, u vrlo kratkom vremenu i za samo 250 kuna mjesečne naknade. S ovim web alatom svatko može izraditi svoju mobilnu aplikaciju za Android i iOS mobilne uređaje. 

Sadržaj se slaže uz pomoć raznih dostupnih modula: vijesti, mjesta, događaji, fotografije, društvene mreže, radio streaming, audio podcastova i videozapisa. Društvena komponenta sustava omogućava kreiranje vlastite društvene zajednice koja može međusobno komunicirati (kao na Twitteru), prijavljivati se na lokacijama (kao na Foursquareu) te prijateljevati (kao na Facebooku) i sinkronizirati listu prijatelja sa svih tih servisa. 

Dizajn aplikacije vrlo je jednostavan. Sve što korisnici trebaju napraviti je uploadati nekoliko fotografija u različitim dimenzijama (za ikonu aplikacije, početnu sliku, zaglavlje i slično) te odabrati boju koja će se koristiti na različitim dijelovima unutar aplikacije.

Izgled  aplikacije moguće je odmah provjeriti na mobilnom uređaju. Više informacija dostupno je na appdizajner@vip.hr.

Vip App dizajner omogućuje svakom poslovnom subjektu, a posebno manjim tvrtkama i obrtima da unaprijede svoje poslovanje. Primjerice, omogućuje klijentima frizerskog salona  da se preko aplikacije naruče na šišanje u slobodnom terminu koji im najviše odgovara, bez direktnog poziva, u svakom trenutku. Vlasnici frizerskog salona kroz mobilnu aplikaciju mogu slati svojim klijentima  kupone za razne pogodnosti ili informacije o aktualnim promocijama ili popustima na određene proizvode ili usluge. 

Više informacija  potražite na www.vipnet.hr ili na 091 77 00

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama
VIDEO: MATAKOVI NA VISOKOJ NOZI

Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama

Plus+ Bračni par Luka Grgo i Adriana Matak tereti za pet financijskih prijevara teških 350 tisuća eura. Pušteni su iz istražnog zatvora uz mjere opreza