Obavijesti

News

Komentari 9

Visković udružila nezavisne liste i doveslala u četvercu

Visković udružila nezavisne liste i doveslala u četvercu
3

Bivši veslački olimpijac Igor Boraska, Ivica Grubišić, Anamarija Marović doveslali su s "kormilarkom" Anđelkom Visković u lučicu Spinut i predstavili ujedinjenje lista

VIDEO

Anđelka Visković, odmetnuta zamjenica Željka Keruma i kandidatkinja za gradonačelnicu Splita, na predstojećih lokalnim izborima predvodit će, osim svoje, i još tri nezavisne liste. U četvrtak je sa svojim novim partnerima doveslala u četvercu u lučici Spinut kako bi predstavili ujedinjenje nezavisnih lista. Bio je tu bivši veslački olimpijac Igor Boraska, nezavisni vijećnik u Gradu Splitu, Ivica Grubišić, predsjednik prigradskog kotara Sirobuja te Anamarija Marović, čelnica nezavisne liste Nove generacije.

- Nezavisne liste se moraju ujediniti, ako žele kvalitetan rezultat. Na našoj zajedničkoj listi su ljudi različitih političkih uvjerenja, ali vođeni istom idejom: učiniti Split ugodnijim i boljim za život svih njegovih građana. Mi smo danas zajedno zaveslali u jednu pozitivnu priču o Splitu, u kojoj svi podržavamo Anđelku Visković kao "kormilara", odnosno kandidatkinju za gradonačelnicu Splita - poručio je Boraska.

Visković je kazala kako su se okupili oko programa koji će predstaviti idući tjedan. Najavila je mogućnost i proširenja svoje koalicije.

- Ujedinili smo stručne i kompetentne ljude. Želimo grad u kojem će mladi imati perspektivu, a ne ga napuštati. Ima iskustvo, četiri sam godine radila u Gradskoj upravi, poznajem procese. Možemo odmah početi raditi - rekla je Anđelka Visković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...