News

Komentari 30

Vlasnik zgrade: 'Muškarac je priznao sestri pokojne žene da ju je ubio, nazvali smo policiju'

Vlasnik zgrade: 'Muškarac je priznao sestri pokojne žene da ju je ubio, nazvali smo policiju'

Kriminalistička istraga u vezi stravičnog ubojstva na Krku još uvijek traje, no u policiju je priveden suprug (47) ubijene žene, kojeg se sumnjiči za zločin

Od susjeda doznajemo da je riječ o ruskim supružnicima s njemačkim državljanstvom, koji su u subotu stigli u stan sestre ubijene žene. 

POGLEDAJTE VIDEO: Uživo iz Krka 

- Još po dolasku on je bio vidno pijan i parkirao je auto na kolnik na cesti, van parkirališnog mjesta koje pripada stanu vlasnice. Oko 22 sata iz stana se čula nemila galama i lupanje, on je na vikao na ruskom i u nekoliko navrata gurao ženu van kroz ulazna vrata. Taman kad smo se dogovarali da ćemo zvati policiju, galama se stišala - kažu šokirani susjedi. 

Iduća tri dana iz stana se, dodaju, nije čulo ništa osim tišine, na žici ispred prozora nije bilo odjeće, a rolete su cijelo vrijeme bile spuštene. Suprug pokojne žene je pak viđen kako polugol, rastrojen i pijan tumara oko automobila, kojem je u jednom trenu skinuo pa ponovo namontirao registarske pločice. Za sobom je vukao kofer, lupao po automobilu i oko njega bacao čarape. Zabrinuti susjedi u ponedjeljak su se obratili vlasniku zgrade, koji se tu večer vratio s puta na kojem je bio nekoliko dana. 

Krk: Zgrada u kojoj je pronađena ubijena žena

- Došao sam kasno navečer pa sam u utorak nazvao sestru pokojne žene, koja je potom nazvala osumnjičenog. Ona mi je rekla da joj je tada priznao da je ubio suprugu te smo odmah nazvali policiju, koja je došla vrlo brzo i nažalost u stanu zatekla mrtvo tijelo te privela Rusa - doznajemo od vlasnika zgrade, od kojeg je sestra ubijene prije nekoliko godina kupila stan. 

Dodaje kako je ubijena žena bila na odmoru i prošle godine, no osumnjičenog je ovo ljeto vidio prvi put. 

Krk: Zgrada u kojoj je pronađena ubijena žena

Uznemireni susjedi pretpostavljaju kako se ubojstvo dogodilo još u subotu te je ubojica s mrtvim tijelom nesretne žene proveo tri dana u stanu.