Obavijesti

News

Komentari 146

Vodičanin (62): Pušim travu jer neću biti ovisnik o lijekovima

U kući 62-godišnjeg muškaraca policija je našla smotuljak s 1,2 grama marihuane. Protiv muškarca će podnijeti kaznenu prijavu zbog zloporabe opojnih droga...

VIDEO

To je sramota! Imao sam mrvicu trave, jedva za džoint, a oni su od toga napravili cirkus, rekao je muškarac (62), koji je marihuanu pušio “iz medicinskih razloga”. Bez trave ne može zaspati.

Policajci odjela za droge PU šibensko-kninske često pretražuju kuće u potrazi za marihuanom. No i oni su se iznenadili kad su dobili nalog za premetačinu kuće 62-godišnjaka, za kojeg se sumnjalo da posjeduje marihuanu. I, zaista, u kući u Vodicama našli su smotuljak s 1,2 grama marihuane. Protiv muškarca će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog zloporabe opojnih droga.

- Radio sam 17 godina kao noćni čuvar i sve to čovjeka malo poremeti i onda ima problema sa snom. Zato sada povučem par dimova i odmah mi je bolje. Od toga zaspim ko beba, a nema nuspojava kao klasični lijekovi. Od trave nikad nikome nije ništa bilo, osim što policija i sud prave probleme. Jedva čekam da dođe legalizacija ili dekriminalizacija, a ne da zbog džointa moram strahovati kao da sam kriminalac - rekao nam je muškarac i dodao kako mu je liječnik prepisao apaurin, ali ga je prestao piti da ne postane ovisnik.

- U mladosti sam bio roker i pušio sam kao i svi, rekreativno. Sad pušim iz medicinskih razloga - zaključio je Vodičanin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 146
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...