News

Komentari 33

Vozač Audija zaradio je kaznene prijave zbog obijesne vožnje te izazivanje prometne nesreće

Vozač Audija zaradio je kaznene prijave zbog obijesne vožnje te izazivanje prometne nesreće

Policijski službeni dovršili su kriminalističko istraživanje nad Boškom Dimitrijevićem (67) koji je u ponedjeljak Audijem A5 pokosio osam automobila na Aveniji Dubrava u Zagrebu

Kazneno je prijavljen za obijesnu vožnju i izazivanje prometne nesreće. Nakon istraživanja je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena je prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu, priopćili su iz policije. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Iz zagrebačke policije objavili su detalje nesreće. Prije nego što je uništio nekoliko automobila, Dimitrijević je na raskrižju Maksimirske i Štefanovečke ceste stao iza Mini Coopera, neoprezno krenuo naprijed i udario ga. Iz obijesti je nakon toga povećao brzinu kretanja, s ciljem da pobjegne s mjesta nesreće. Dolaskom do kućnog broja 32 izgubio je kontrolu nad vozilom, sletio desno na nogostup pa naletio na Renault Kangoo i Renault Megane. 

Nastavio se dalje nekontrolirano kretati, naletio na BMW koji je od siline udarca odbačen u stranu i naletio na pješaka (67) koji je hodao nogostupom. Dijelovi auta razbili su i izloge. Audi je nastavio dalje i oštetio Mazdu, BWM, Audi A5 i Golfa pa se prevrnuo na krov na tračnicama. Nakon toga su dijelovi auta oštetili još dva parkirana vozila. 

Na mjestu je pješaku pružena liječnička pomoć, a vozača je Hitna odvezla u KBC Zagreb. Privremeno mu je oduzet Audi zbog vještačenja. 

Najčitaniji članci