Obavijesti

News

Komentari 246

Vozač Ferrarija Čolak: Nisam znao da je moja ljubav mrtva

Vozač Ferrarija Čolak: Nisam znao da je moja ljubav mrtva
5

STRAŠNO SAM JE VOLIO: Otac nije rekao Marinu Čolaku (26) da je Ivana Obad (20) poginula u nesreći. Marin je shrvan njezinom smrću i stalno plače u bolnici...

VIDEO

Moj branjenik nije šutio pred istražnim sucem i obranu je iznio u potpunosti, potvrdio nam je Dubravko Čunko, odvjetnik Marina Čolaka (26). On je zasad jedini optuženik zbog prometne nesreće u kojoj je poginula Ivana Obad (20). Zbog istrage, koja je u tijeku, odvjetnik nam nije mogao prepričati što je Čolak rekao istražnom sucu. Kaže da ni na koji način njegov branjenik ne želi utjecati ni na javnost niti na istražitelje.

Čolakov odvjetnički tim, doznajemo, oslanja se na vještačenje tragova koji bi trebali otkriti pravi uzrok nesreće te da to sasvim sigurno nije brzina. Zadovoljni su time što su istražni sudac i policija odradili posao. Napominju kako će ovo biti težak predmet i složeno vještačenje s obzirom na to da je Ferrari potpuno izgorio. A baš bi vještačenje trebalo pokazati tko je skrivio tešku prometnu nesreću, Čolak s Ferrarijem ili Dalibor Opačak (33), koji nije optužen, s Nissanom.

Iz krugova bliskih Marinu Čolaku doznajemo da se fizički oporavlja, ali da je u teškom psihičkom stanju. Kažu da je Ivanu strašno volio, pa sada pati. Da je poginula, doznao je od oca tek peti dan nakon nesreće.

I dalje ima jake bolove. Ima teške ozljede desne noge, potkoljenice te vilice, koja je pukla na četiri mjesta. No više ga boli spoznaja da je izgubio voljenu djevojku. Neprestano plače za njom. Tješi ga što ga Ivanina majka Vinka ne krivi za smrt kćeri.

- Kad je doznao da je Ivana mrtva, vikao je zašto su ga probudili - kažu prijatelji.

Opačak je policiji zatajio snimke?

Državno  odvjetništvo u Karlovcu za sada je za nesreću optužilo jedino Čolaka. No moguće je da optužnicu podignu i protiv Dalibora Opačka s kojim se Čolak navodno sudario. Istražitelji su još prošli tjedan tvrdili kako ne znaju pouzdano tko je u koga udario. Čolak je, kažu prijatelji, ogorčen obranom svog prijatelja Opačka. Tvrde da je Opačak cijelo vrijeme snimao vožnju autocestom te da jedini ima snimku nesreće, ali da ju je zatajio pred policijom. Vjeruju da ju je i uništio. Opačak je prije tvrdio da snimka ne postoji. U petak nismo uspjeli dobiti komentar njegova odvjetničkog tima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 246
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...