News

Komentari 56

Vozač iz Srbije skrivio je sudar, u drugom autu bila i trudnica...

Vozač iz Srbije skrivio je sudar, u drugom autu bila i trudnica...

Vozač (57), državljanin Srbije, bio je u autu švicarskih registracija, nije držao razmak i udario je u auto pulskih registracija. U nesreći je poginuo suvozač (52) iz automobila švicarskih registracija

U sudaru dva automobila na autocesti A3 kod Velike Kopanice u subotu poginuo je državljanin Srbije (52), petero je ozlijeđeno. Svi su prevezeni u Opću bolnicu u Slavonski Brod, među njima i trudnica. Svi su državljani Srbije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nitko nije u životnoj opasnosti, potvrdili su nam iz bolnice.

- Nakon prometne nesreće zaprimili smo petero ozlijeđenih, svi državljani Srbije. Dvoje je teško ozlijeđeno i oni su zadržani na liječenju, jedan čovjek je lakše ozlijeđen, dvoje smo pustili kući, među njima i trudnicu. Svi su izvan životne opasnosti - rekao je dr. Damir Roško, dežurni kirurg u bolnici Dr. Josip Benčević.

POGLEDAJTE VIDEO:

U prometnoj nesreći sudjelovala su dva automobila, oba su vozila u smjeru Lipovca.

Policija je objavila da je nesreću skrivio vozač (57), koji je vozio automobil švicarskih registracija.

- Vozač (57) koji je vozio auto švicarskih registracija nije držao razmak pa je udario u auto pulskih registracija koji je odbačen u zaštitnu ogradu. U nesreći je preminuo suvozač (52) iz automobila švicarskih registracija. Vozač i putnica iz tog auta su teško ozlijeđeni, kao i 68-godišnja putnica iz automobila pulskih registracija - rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko posavske.

Lakše su ozlijeđeni vozač (70) iz auta pulskih registracija te žena (40) iz tog auta.

Za vrijeme trajanja očevida od 6,15 do 9 sati policija je preusmjerila na čvor Velika Kopanica – Beravci – Gundinci – Babina Greda. Policija nastavlja daljnji rad nakon kojih će biti podnesene odgovarajuće prijave mjerodavnom državnom odvjetništvu 

Iz policije su još jednom upozorili sve sudionike u prometu da prilagode vožnju uvjetima na kolniku zbog niskih temperatura, te da na put kreću odmorni.
 

Najčitaniji članci