Obavijesti

News

Komentari 113

Vozač koji se BMW-om zabio u Škodu na slobodi čeka nalaze

Da se radilo o nesreći sa smrtnim ishodom vozač (35) bi vjerojatno bio pritvoren, no kada je u pitanju nesreća u kojoj nema mrtvih, vozač na slobodi čeka nalaz krvi i urina

VIDEO

Vozač (35) BMW-a koji se u četvrtak na naplatnim kućicama Sveta Helena punom brzinom zabio u vozila ispred sebe, pri čemu je teško ozlijeđena tročlana obitelj, nalazi se na slobodi.

'Vrludao je BMW-om, promašio me za nekoliko centimetara'
'Vrludao je BMW-om, promašio me za nekoliko centimetara'

On se više ne nalazi u policijskim prostorijama, ali kriminalističko istraživanje vezano za prometnu nesreću i dalje traje kako bi se protiv vozača, čija je vožnja uznemirila javnost, podnijela adekvatna kaznena prijava. Prema neslužbenim informacijama, čekaju se rezultati krvi i urina koji su mu izuzeti u bolnici odmah nakon nesreće kako bi se utvrdilo je li u tijelu imao nedozvoljenih supstanci.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

01:54

Podsjetimo, alkotest je nakon nesreće pokazivao 0,0. Također, čekaju se izvješća teleoperatera o eventualnom telefoniraju vozača u vrijeme prije nesreće kao i izvješće o vozačevu zdravstvenom stanju. Čeka se i konačno podnošenje kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu u kojoj će, između ostaloga, biti naznačeno je li osim nepropisne brzine kretanja bilo još drugih okolnosti. 

Neslužbeno su nam objasnili zašto 35-godišnjak nije u pritvoru. Da se radilo o nesreći sa smrtnim ishodom bio bi pritvoren, no kada je u pitanju nesreća u kojoj nema mrtvih, vozač na slobodi čeka nalaz krvi i urina. To može potrajati i do tri tjedna koliko traje analiza na opojna sredstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Izašao je iz auta i ponavljao u šoku: Bože, što sam napravio?'

Čak i ako nalaz na drogu bude pozitivan to još uvijek nije razlog za zadržavanje jer nužno ne znači da će vozač pobjeći, utjecati na svjedoke ili ponoviti djelo. Istražni zatvor predlaže državno odvjetništvo nakon što zaprimi sva izvješća koja trebaju.

Podsjetimo, vozač (35) BMW-a punom brzinom zabio se u Škodu, čiji je vozač (38) usporavao ispred naplatnih kućica zbog Audija koji je bio zaustavljen. Nakon što se vozač BMW-a zabio u njih, Škoda je odletjela u betonski zid, a zatim i u dvije naplatne kućice prije nego što je udarila u stražnji dio Audija, kojim je upravljao 32-godišnjak.

Pokretanje videa...

01:07
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa