Obavijesti

News

Komentari 361

Kolinda se ispričala vozačici, a spremna dati i zamjenski auto

Kolinda se ispričala vozačici, a spremna dati i zamjenski auto
1

Autobus Kolinde Grabar Kitarović, koji je u utorak zakačio auto u Malom Bukovcu u Krapinsko-zagorskoj županiji, i dalje puni medijski prostor. Policija je priopćila da je vozač kriv za nesreću

VIDEO

U autobusu je bila i predsjednica, a nakon nesreće je vozač samo nastavio put Lobora gdje je Kolinda Grabar Kitarović imala predizborni skup.

Glasnogovornik PU krapinsko-zagorske Zoran Lončar rekao je kako je do nesreće došlo jer se vozač autobusa nije držao svog desnog traka. Očevidom je utvrđena samo materijalna šteta, nije bilo ozlijeđenih.

Kolindin moto: Bolje nečastan bijeg nego častan poraz na TV
Kolindin moto: Bolje nečastan bijeg nego častan poraz na TV

U međuvremenu se vozačica oštećenog auta telefonski čula s predsjednicom koja ju je nazvala i ispričala joj se za nesreću. Rekla je kako nije osjetila udarac jer bi u suprotnom autobus zaustavila i poslala nekoga da vidi što se dogodilo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dječaku koji je s mamom bio u autu iz Ureda predsjednice su poslali slatkiše, a ukoliko bude potrebno, omogućit će oštećenima i psihološku pomoć. Predsjednica je spremna vozačici ponuditi i zamjenski auto, ako njen ne bude popravljen na vrijeme, navodi RTL.

Zadar: Kolinda Grabar Kitarović na Narodnom trgu održala predizborni skup

Vozačica je rekla da je nesreća bila na nezgodnoj i dosta uskoj cesti na kojoj nije bilo nikakvog ulegnuća da bi mogla stati više udesno.

- Stala sam iza tog automobila, pomaknula sam se najviše udesno koliko sam mogla da ne sletim u grabu. Povorka je prolazila mimo nas, čini mi se da su bila dva automobila ispred autobusa. Oni su prošli, a autobus nas je okrznuo. Slupan mi je cijeli lijevi dio automobila, retrovizor je otkinut, a najviše su stradala stražnja vrata gdje mi je dijete sjedilo - rekla je vozačica.

Policija: Štićena kolona se ne zaustavlja

- Najviše me začudilo da nitko od te silne povorke nije stao jer je to baš bio udarac. Nitko se nije okrenuo da vidi što se dogodilo. To mi je nevjerojatno - ispričala je i dodala da ju ni kasnije iz Ureda predsjednice nitko nije nazvao. Nakon nesreće je nazvala policiju koja je obavljala očevid iduća dva sata. Istaknula je da je poslala i dopis Uredu.

Kolindin autobus udario auto: 'Zašto nitko od njih nije stao?'
Kolindin autobus udario auto: 'Zašto nitko od njih nije stao?'

U policiji su potvrdili da je došlo do nesreće, ali i objasnili da se, ukoliko se radi o manjoj nesreći, štićena kolona ne zaustavlja odmah, nego stane na prvoj mogućoj lokaciji. Kažu da je to bio i slučaj s prometnom nesrećom u utorak - dio očevida su obavili na mjestu nesreće, a drugi dio u Loboru gdje je bio autobus.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 361
VIDEO

Milanović pozvao TV kuće da organiziraju zajedničku debatu
UOČI DRUGOG KRUGA

Milanović pozvao TV kuće da organiziraju zajedničku debatu

'Poštujući građane i interes svih nacionalnih televizija koje žele organizirati debatu predsjedničkih kandidata, predlažem im - dogovorite i organizirajte zajedničku debatu', poručio je Milanović

'Osjećam se jadno': Tisuće u bolnicama nisu mogli glasovati
'VRIJEDE DRUGA PRAVILA'

'Osjećam se jadno': Tisuće u bolnicama nisu mogli glasovati

Da se i u bolnicama, pogotovo u doba digitalizacije, može organizirati i glasovati govore iskustva drugih država. Ipak, kod nas to nije bilo moguće, što govore iskustva pacijentica
Milanović: Ja sam zreo za ovo; Kolinda: Pobjeđujemo bahatost
ZNAKOVITE PORUKE NA FEJSU

Milanović: Ja sam zreo za ovo; Kolinda: Pobjeđujemo bahatost

Pobjednik prvog kruga izbora istaknuo je da nitko u Hrvatskoj ne može biti drugi i osjećati se kao građanin drugog reda, a aktualna predsjednica rekla je kako će konačna pobjeda biti pobjeda naroda