Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Vozač ZET-a ga tražio kartu, muškarac ga brutalno prebio

Muškarac je na vozača ZET-a nasrnuo jutros oko 9 sati, u ulici Bliznec, kada ga je vozač zatražio kartu. 59-godišnjak je pretrpio teške tjelesne ozljede, utvrđeno je u KB Dubrava.

Foto: Facebook
167 komentara

Vozač ZET-a (59) upravljao je autobusom kad su na stanici u ulici Bliznec na Medveščaku ušla dva muškarca. Kada ih je tražio da mu pokažu karte, jedan od sva muškarca ga je fizički napao, a potom pobjegao u društvu muškarca s kojim je i ušao. 

Vozač je po dolasku Hitne pomoći odvezen u KB Dubrava gdje mu je pružena liječnička pomoć i gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede. 

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a glasnogovornik ZET-a Domagoj Zeba za Vijesti.hr je objasnio što se točno dogodilo.

- Na stajalištu Bliznec, u autobusu linije 227 (Svetice – Gornji Bukovac – Bliznec), došlo je do fizičkog nasrtaja putnika na vozača autobusa, prilikom čega su vozaču nanesene teške tjelesne ozljede. Intervenirala je policija, međutim, nasilnik je u međuvremenu napustio mjesto događaja, a vozač je vozilom hite pomoći prevezen u bolnicu gdje mu je pružena liječnička pomoć te je trenutno na bolovanju. Do sukoba je došlo jer je dotični muškarac odbio platiti prijevoznu uslugu. Ovim putem ističemo kako je svaki putnik za vrijeme vožnje dužan imati valjanu voznu kartu, a međusobna suradnja i komunikacija u okvirima elementarne kulture nužni su kako bi se izbjegle ovakve ili slične situacije, zaključio je Zeba za Vijesti.hr.

Možda vas zanima i ovo:
Message