News

Komentari 60

Vozačica je bila pijana: Autom sletjela niz Schlosserove stube

Vozačica je bila pijana:  Autom sletjela niz Schlosserove stube

U policiji kažu da je vozačici izmjereno nešto manje od jednog promila alkohola u krvi. Ističu da u toj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba te da je nastala samo materijalna šteta

Vozačica (23) Mazde pod utjecajem alkohola je na novogodišnje jutro sletjela na zagrebačke Schlosserove stube, no nitko nije ozlijeđen, a nastala je samo materijalna šteta, doznaje se u zagrebačkoj policiji. 

Pogledajte video

Policija je na novogodišnje jutro oko 6,20 sati dobila dojavu da je na Schlosserovim stubama došlo do slijetanja vozila.

U Policijskoj upravi zagrebačkoj Hini su rekli da je 23-godišnjakinja pod utjecajem alkohola upravljala osobnim automobilom marke mazda zagrebačkih registarskih oznaka. Vozila je ulicom Šalata u smjeru juga te je dolaskom sjeverno od raskrižja s Rubetićevom i Schlosserovim stubama sletjela na Schlosserove stube.

U policiji kažu da je vozačici izmjereno nešto manje od jednog promila alkohola u krvi. Ističu da u toj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba te da je nastala samo materijalna šteta.

Najčitaniji članci