Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stravična nesreća: Probili su ogradu autom, muškarac umro

Automobil stranih tablica je sinoć sletio s autoceste A3. Njime je upravljala vozačica, a u autu je bilo još dvoje ljudi. Svi su s teškim ozljedama završili u bolnici, a jedan je kasnije umro

Foto: snimio čitatelj 24sata
75 komentara

Troje ljudi teško je ozlijeđeno u četvrtak oko 19.40 sati u prometnoj nesreći na autocesti A3 kod odmorišta Križ, a jedan muškarac kasnije je preminuo od zadobivenih ozljeda.

Kako doznajemo od policije, 39-godišnja strana državljanka je upravljala Citroenom stranih oznaka, a kretala se desnom prometnom trakom južnog kolnika autoceste A3 u smjeru Sl. Broda. 

Foto: snimio čitatelj 24sata

Dolaskom do 71. kilometra, u zanošenju je skrenula udesno u smjeru jugoistoka preko prometne trake za zaustavljanje vozila u nuždi, preko koje je sletjela na mekani teren s južne strane kolnika. Prednjim dijelom vozila je naletjela na zaštitnu ogradu, pod koju se automobil podvukao i nastavio zanositi po mekom terenu ispod ograde u smjeru istoka.

Dolaskom do mosta odvodnog kanala, lijevim bočnim dijelom automobil je naletio na jugozapadni dio betonskog mosta i metalnu ogradu mosta, a potom i na zaštitnu žičanu ogradu, s južne strane kolnika.

Foto: snimio čitatelj 24sata

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni putnik iz vozila, 35-godišnji strani državljanin, a liječnička pomoć pružena mu je u KB Dubrava, 39-godišnja vozačica kojoj je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb te drugi 35-godišnji putnik iz vozila, također strani državljanin, a liječnička pomoć pružena mu je u OB Ivo Pedišić-Sisak.

Oko 22 sata 35-godišnji je putnik kojemu je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava preminuo.

Možda vas zanima i ovo:
Message