Obavijesti

News

Komentari 13

Vozila bebu u automobilu i sudarila se; nema stradalih

Vozila bebu u automobilu i sudarila se; nema stradalih
6

Zagreb: Prema riječima našeg čitatelja, žena je u Opel Astri projurila kroz crveno i zabila se u Fiat Punto. Bebi, koja je bila u autu, srećom nije ništa

VIDEO

Dva automobila sudarila su se oko osam sati na križanju Palmotićeve i Boškovićeve ulice u Zagrebu. U jednom je automobilu bila beba, koja, srećom, nije ozlijeđena.
- Šetao sam ulicom i odjednom sam naišao na dva smrskana automobila. Pored srebrnog, mislim da je to bila Opel Astra, je stajala žena. U rukama je držala bebu. Nisam siguran je li bila djevojčica ili dječak. Taman je stigla Hitna pomoć i liječnik je pregledavao dijete. Koliko sam čuo i vidio, dijete je sjedilo u autosjedalici i, srećom, nije mu bilo ništa - rekao je čitatelj R. R. iz Zagreba, autor fotografija. Dodaje da je u blizini Astre bio crveni smrskani Fiat.
- Malo sam se rapitao o nesreći pa su mi rekli da je Fiat vozio mušakarac i da se s njim u autu vozila žena. Muškarac je stajao sa strane i razgovarao s policijom. Nije mu bilo ništa. No ženu nisam vidio. Rekli su mi da je ozlijeđena i da ju je Hitna odvezla u bolnicu. Navodno su joj ozlijeđene noge - govori R. R. Kaže kako mu se čini da je nesreću skrivila vozačica srebrnog automobila.
- Žena je dolazila iz Boškovićeve ulice. Policajcu je rekla da je vidjela na semaforu upaljeno zeleno svjetlo, no izgleda da je ipak prošla kroz crveno. Nakon toga je na križanju s Palmotićevom ulicom udarila Fiat - objasnio je naš čitatelj.  U zagrebačkoj policiji nisu imali detaljne informacije o nesreći. Rekli su samo da je netko u nesreći lakše ozlijeđen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...