Obavijesti

News

Komentari 84

Karamarko: Svima nam se vrti u glavi od kružnog toka Vlade

Karamarko: Svima nam se vrti u glavi od kružnog toka Vlade
4

Premijer vrlo čvrsto sa svojom nesposobnom vladom vodi zemlju u propast. Jučer smo otkrili da se već godinu dana vrti u kružnom toku, kaže Tomislav Karamarko

VIDEO

Došao sam da podržim rad naših članova i da ih ohrabrim da ustraju još par dana jer se nalaze pred pobjedom u drugom krugu, poručio je u utorak iz Bjelovara Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, dajući potporu HDZ-ovom kandidatu za gradonačelnika Marijanu Coneru, te njegovim zamjenicima, Ruži Hrgi i Anti Topaloviću. Komentirajući gospodarsku situaciju u zemlji, prvi čovjek najjače oporbene stranke nazvao ju je katastrofalnom. Prozvavši premijera Milanovića i njegov kabinet za nesposobnost i nekompetentnost, kojima zemlju vode u propast.  

- Jučer smo saznali da se već godinu dana vrtimo u kružnom toku i od toga nam se svima zavrtjelo u glavi jer vladajući ne pronalaze izlaz. Izlaz je u investicijama, novom zapošljavanju, i u ljudima koji imaju ideju kako otvoriti nova radna mjesta. Na žalost toga u Hrvatskoj nema - poručio je s bjelovarskog Trga Eugena Kvaternika Karamarko. 

Kandidat HDZ-a za bjelovarskog gradonačelnika, Marijan Coner, je najavio pobjedu u drugom krugu nad svojim suparnikom Antunom Korušecom, aktualnim gradonačelnikom Bjelovara. Kao glavni adut Coner ističe neizdrživu gospodarsku situaciju u Bjelovaru, koja svakim danom postaje sve gora. 

- Veliki gospodarski subjekti koji su održavali razinu zaposlenosti poput Elektrometala propadaju zahvaljujući u velikom dijelu nesposobnoj lokalnoj vlasti. Grad je u Elektrometalu izgubio više desetaka milijuna, a za koje netko treba odgovarati. Prije svih gradonačelnik Korušec, koji snosi krivnju i zbog neplaćanja PDV-a za poslovnu zonu na vrijeme, jer je zbog povećanja stope PDV-a Grad izgubio preko pola milijuna kuna. Grad pod nestručnim ali zato slatkorječivim vodstvom aktualnog gradonačelnika ostaje bez svog imidža i identiteta. To su samo neki razlozi iz kojih Gradu treba novo vodstvo - kazao je Coner. 

Zamoljen da komentira Korušecovu izjavu koji ga je dan ranije indirektno prozvao za besramno bogaćenje u posljednjih 20 godina, Coner je kazao kako je to ispod njegove razine komunikacije. Dodajući da je isti taj Korušec posljednjih 20 godina govorio sve najbolje o njemu i njegovoj obitelji. 

- Promjenu Korušecove retorike pripisat ću njegovoj velikoj nervozi pred nedjeljne izbore – samouvjereno je kazao Coner.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)