News

Komentari 86

Vraćali su se iz Hrvatske: Žena je ispala iz vozila i poginula

Djevojka je ispala kroz otvorena vrata vozila dok se pokušavala provući između sjedišta do stražnjeg dijela vozila kako bi došla do djeteta dok se vozilo kretalo autocestom zapadno od Münchena

Djevojka (28) je poginula u Bavarskoj na autocesti nakon što je ispala iz vozila u pokretu, objavila je u četvrtak njemačka policija. Fenix magazin piše da se žena sa suprugom i bebom starom sedam mjeseci vraćala iz Hrvatske gdje su bili na odmoru. Policija nije objavila identitet stradale niti njezinu nacionalnost. 

Djevojka je ispala kroz otvorena vrata vozila dok se pokušavala provući između sjedišta do stražnjeg dijela vozila kako bi došla do djeteta dok se vozilo kretalo autocestom zapadno od Münchena. Za volanom je bio suprug poginule koji je odmah nakon tragedije zakočio i stao.  

Muškarac je policiji ispričao da je njegova žena htjela vidjeti dijete u stražnjem dijelu kombija. Popela se s suvozačevog sjedala prema naprijed i posrnula, držeći ručku kliznih vrata. Tada su se vrata otvorila i ona je ispala na cestu.

Najčitaniji članci