Obavijesti

News

Komentari 73

'Vrućina' u političkim arenama: Ovo je 5 najzgodnijih političara

'Vrućina' u političkim arenama: Ovo je 5 najzgodnijih političara
7

Mlađahni političari sve češće se mogu naći na važnim funkcijama. Osim što se bore za 'pravu stvar', neki imaju vojsku obožavateljica. Pogled na njih sve će razjasniti...

VIDEO

Eduardo Leite

Eduardo Leite (30) je gradonačelnik brazilskog gradića Pelotasa i definitivno je jedan od najseksepilnijih političara na svijetu. Društvene mreže za njime su potpuno poludjele nakon što je na Facebooku osvanula njegova polugola fotografija. Vrijedni gradonačelnik na fotografiji bez majice proučava neke papire vjerojatno vezane uz posao, a očito mu je bilo vruće...

Facebook

Po zanimanju je odvjetnik, a u svijet politike ušao je vrlo mlad. Žene u Brazilu su mu  posvetile i Facebook stranicu gdje objavljuju svaki njegov korak. Nazvale su je '50 nijansi Eduarda Leitea'.

Facebook


Per Johan Gabriel Wikström

Per Johan Gabriel Wikström (30) švedski je političar i aktualni ministar zdravlja, zdravstva i sporta. Otac je jednog djeteta. Studirao je političke znanosti i ekonomiju, a osim u domovini obrazovao se i u Francuskoj i Španjolskoj.

Kao i brazilski ljepotan, i mladi ministar može se pohvaliti klubom obožavateljica koje su ga opsjele porukama i izljevima ljubavi nakon što je njegova fotografija podijeljena na Twitteru.

Kristian Pohl/Government Offices of Sweden


Čedomir Jovanović

Čedomir Jovanović (44) srpski je političar i predsjednik Liberalno-demokratske partije. Rođen je u Novom Beogradu, a njegova obitelj potječe iz BiH. Jedan je od organizatora studentskih prosvjeda u Beogradu sredinom '90-ih, a već tada su prosvjednice na okupljanjima izvikivale ''Čedo, oženi me!'. Godine 2008. bio je u utrci za predsjednika Srbije, no nije ušao u drugi krug izbora.

cedajovanovic.com


Zac Goldsmith

Britanski konzervativac Zac Goldsmith (40) zalaže se za zaštitu prirode i ekologije, a prije parlamenta godinama je uređivao časopis Ekolog koji se bavio srodnim temama. Prije nekoliko dana objavio je da će se kandidirati za novog gradonačelnika Londona.

zacgoldsmith.com


Justin Trudeau

Justin Trudeau , novoizabrani kanadski premijer, odmah je zapeo za oko mnogim ženama. Strastveni je liberal i blizak narodu. Deklarirani je feminist te se zalaže za legalizaciju marihuane. Već je dobio i nadimak 'PILF' što bi u pristojnijem prijevodu značilo 'premijer s kojim bih rado imala seksualne odnose'. No, ovaj bivši glumac je u sretnom braku s bivšom TV voditeljicom Sophie Grégoire s kojom ima troje djece.

POGLEDAJTE VIDEO: Govor zahvale novoizabranog kanadskog premijera

Pokretanje videa...

24sata Video 00:31
REUTERS
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Snimili Rafale iznad Vukovara: 'Vidjeti ih iznad Vodotornja i bolnice je posebno i prekrasno'
AVIONI OBIŠLI HRVATSKU

Snimili Rafale iznad Vukovara: 'Vidjeti ih iznad Vodotornja i bolnice je posebno i prekrasno'

VUKOVAR - Bilo ih je prekrasno vidjeti u Vukovaru. Letjeli su prvo iznad vojarne, zatim iznad Vodotornja i bolnice. Baš prekrasan prizor. Nisu ni upola glasni kao primjerice Mig-ovi koji su u iznad Vukovara letjeli na Dan branitelja. Ovdje su prošli samo jednom i nastavili su dalje prema ostalim dijelovima Slavonije - javlja nam čitatelj Domagoj Astaloš iz Vukovara. Povodom svečanog obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije Bljesak borbeni avioni Rafale preletjeti su područje Hrvatske, a snimke prelijetanja su nam poslali i čitatelji iz Bjelovara i Belog Manastira.