Obavijesti

News

Komentari 91

Za doček Nove godine: Mladići ukrali autobus i zabili se u stup

Za doček Nove godine: Mladići ukrali autobus i zabili se u stup
2

Bus tvrtke Presečki s kolodvora u Zaboku navodno su ukrala dva mladića. Vozili su ga dva kilometra do Luga Zabočkog, gdje su se zabili u stup električnog voda

VIDEO

Prolazio sam i vidio razbijeni autobus. Kako se zabio u električni stup i razvodnu kutiju u mjestu je nestalo struje. Čuo sam da su ga ukrala dva dečka, rekao nam je čitatelj koji je 1. siječnja u Lugu Zabočkom fotografirao autobus.

Autobus tvrtke Presečki iz Krapine ukrali su u novogodišnjoj noći oko 6 sati s autobusnog kolodvora u Zaboku. Kako je izvijestila krapinsko-zagorska policija, već tijekom kretanja oštetili su polubranik, stup javne rasvjete i automobil parkiran u blizini.

Vozili su ga oko dva kilometra do Luga Zabočkog, gdje su prednjim desnim dijelom autobusa udarili u betonski stup električnog voda.

Kako nisu mogli nastaviti vožnju, ostavili su razbijeni autobus i nastavili pješice. Policija je u petak još tražila počinitelje. Imaju informaciju da je riječ o dva mladića.

Direktor tvrtke Ivica Presečki rekao nam je da ne može davati nikakve informacije o događaju dok traje policijska istraga.

- Nama je za krađu javila policija, a pretpostavljam da je njih obavijestio čuvar koji je u krugu kolodvora - rekao je Presečki.

Čitatelj 24sata

Autobus je tog dana trebao voziti tek u popodnevnim satima. Šteta na njemu je velika, no točnu procjenu još čekaju. Sličan slučaj imali su prije nekoliko godina.

Tada je, također u Zaboku, netko ukrao autobus tvrtke Presečki, vozio ga 20-ak kilometara te ga poslije neoštećenog vratio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...