Obavijesti

News

Komentari 273

Udario je novinarku u glavu, drugi mahao penisom na ulici

Udario je novinarku u glavu, drugi mahao penisom na ulici
8

Novinarki su zaprijetili da prestane snimati kako gađaju ciglama policiju zbog čega se ona počela naguravati s muškarce. Pridružio mu se drugi koji ju je udario u glavu

VIDEO

Na subotnjem prosvjedu u zagrebačkoj Radićevoj ulici, osim što su se sukobili s policijom, jedan divljak je napao i novinarku dok je radila svoj posao. 

Djevojka naime nije htjela prekinuti snimati prosvjednike koji su gađali policiju iako su joj prosvjednici zaprijetili. Prvo se posvađala i naguravala s jednim, no onda se prosvjedniku pridružio kolega koji je novinarku udario u glavu. Nekoliko drugih prosvjednika pokušalo je obraniti novinarku i od nje odmaknuti napadača. Policija ga je vrlo brzo privela.

Cijeli incident je snimljen i objavljen na YouTubeu. Nacional međutim prenosi da se autor videa zabunio i zbog kape napisao da je riječ o novinarki Nove TV, umjesto novinarki Nacionala.

Drugi prosvjednik nasred Radićeve ulice izvadio je penis, jedan je pokazao stražnjicu, a policija je danas rekla i kako je jedan prosvjednik mokrio po zaštitnoj ogradi iza koje su stajali policajci.

>>>Izvorni tekst možete pročitati ovdje

Danas odlučuju hoće li u pritvoru zadržati napadače na policiju

Danas će 35 ljudi, koje se sumnjiči za napad na policiju na zagrebačkom subotnjem prosvjedu, biti privedeno na Županijski sud gdje će sudac odlučiti da li će ih zadržati u Remetincu ili ih pustiti da se brane sa slobode. Istražna sutkinja već ih je ispitala u nedjelju, no opet će ih privesti u istražni centar, gdje će ih suci istrage ispitivati od 9 do 12 sati. U međuvremenu tužiteljstvo treba odlučiti hoće li protiv njih zatražiti jednomjesečni pritvor.

Policija je danas izvjestila da za napad na policiju sumnjiče 39 ljudi, od kojih je 34 punoljetno u dobi od 19 do 56 godine, a petero ih je maloljetno u dobi od 16 do 18 godina. Nakon istraživanja četvero maloljetnika su pustili, a jednog zadržali. 

Osumnjičenima prijeti do tri godine zatvora, a organizatoru nasilja i nereda do osam godina zatvora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 273
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
Stjepan (26) otišao na trening pa  misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'
JESTE LI GA VIDJELI?

Stjepan (26) otišao na trening pa misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. Visoke je oko 185 centimetara i sportske je građe