Obavijesti

Promo sadržaj

Za svu novorođenu djecu osigurano 75 tisuća eura

Za svu novorođenu djecu osigurano 75 tisuća eura
6

MK Grupa, u sklopu tradicionalne kampanje „Podrška porodici“, nagradila je novčanom nagradom sve svoje zaposlenike koji su ove godine postali roditelji. Za 165 obitelji koje su u 2019. godini dobile djecu, izdvojeno je 75 tisuća eura

VIDEO

U protekle tri godine više od 400 obitelji i više od 860 djece unutar MK Grupe dobilo je iznos od 220 000 eura u okviru akcije podrške obitelji, čime MK Grupa jasno ističe važnost njegovanja obiteljskih vrijednosti

Novčane čekove zaposlenicima hotela Sheraton uručio je Aleksandar Kostić, potpredsjednik tvrtke, a događaju su prisustvovali i zaposlenici iz zemalja regije u kojima MK Grupa posluje. Za najmlađe članove osoblja hotela organiziran je poseban program.

"Nije mala stvar da tvrtka u jednoj godini postane bogatija za 165 novorođenih beba. Ponosan sam na tu činjenicu, ali i na činjenicu da čak 32 obitelji spadaju u kategoriju obitelji s troje i više djece", rekao je Aleksandar Kostić, potpredsjednik MK Grupe, dodavši: „Kao odgovoran poslodavac nastojimo stalno brinuti o svojim zaposlenicima, ali i o natalitetu naše zemlje. Posvećeni smo stvaranju radnog okruženja u kojem naši zaposlenici mogu ispuniti svoje profesionalne ambicije i privatne ciljeve."

Koliko ova akcija znači samim roditeljima, rekla je Jelena Baronik, direktorica Skiper Resorta u sklopu kojeg djeluje Kempinski Hotel Adriatic.

"Drago mi je što su ove godine tradicionalnom kampanjom za podršku obitelji uključeni i zaposlenici hotela Kempinski Hotel Adriatic i Skiper Resort i što je tim povodom u hotelu Sheraton u Novom Sadu organizirano druženje zaposlenika s predsjednikom i potpredsjednikom MK Grupe", rekla je Jelena Baronik. „Znamo koliko je danas teško uskladiti poslovne ambicije i stvoriti obitelj. Ovo je naš skromni doprinos obiteljima u sustavu MK Grupe i ulaganju u mlade generacije. Naša je želja da u godinama koje dolaze bude još više djece."

Predsjednik Privredne komore Srbije Marko Čadež naglasio je kako vrijednost društveno odgovornog projekta „Podrška porodici“ nije samo u značajnim financijskim sredstvima koje MK Grupa izdvaja kao poticaj zaposlenicima da se ostvare kao roditelji i prošire svoje obitelji.

„Najveća vrijednost ove aktivnosti MK Grupe leži u izgradnji zdravog, obiteljskog radnog okruženja koje omogućuje zaposlenicima da usklade obiteljske i poslovne obaveze, budu dobri roditelji, posvećeni svojoj djeci i zadovoljni, motivirani, odani i marljivi zaposlenici, doprinoseći kompaniji uspjeh i učinkovito, produktivno i profitabilno poslovanje. To se odnosi na Srbiju, kao i na Sloveniju, Hrvatsku i Crnu Goru, gdje MK Grupa, kao lider u regiji, ima svoje kompanije“, rekao je Čadež.

Aktivnosti MK Grupe u poticanju roditeljstva pohvalila je i ministrica bez portfelja zadužena za demografiju i populacijsku politiku, Slavica Đukić Dejanović. Naglasila je kako nije iznenađujuće što je MK Grupa jedan od dobitnika nagrade Privredne komore Srbije "Prijatelj porodice" u kategoriji velikih poduzeća.

Kao jedna od najjačih regionalnih grupacija koja djeluje u području poljoprivrede, financija i turizma, MK Grupa nastoji pružiti adekvatan doprinos i podršku zaposlenicima u sustavu kako bi se povećao natalitet i potaknulo druge kompanije da prepoznaju ovu važnu temu u društvu i razvijaju svoje sustave podrške.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!