Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zadarski se redari iživljavali na muškarcu jer je htio na zahod

Tukli su ga šakama, a potom cipelarili. Nitko mu nije pomogao, a ni on niti itko od očevidaca nasilje nije prijavio policiji. Zadobio je teške tjelesne ozlijede.

Foto: PU zadarska
245 komentara

Ozlijeđeni premlaćivanje nije prijavio policiji iz straha, a nije ga prijavila ni bolnica, rekao je šef zadarske krim policije Bore Mršić.

Zadarska je policija u utorak završila krim istraživanje nakon kojeg su uhitili petoricu muškaraca koji su pretukli posjetitelja noćnog kluba.

Muškarac (41) je želio otići na zahod, a kako mu oni to nisu dopuštali bio je ustrajan. Nije odustajao pa su ga njih šestorica pretukli.

Sve su ih oko 4 sata izbacili iz kluba te se krenuli iživljavati na muškarcem. Jedan (30) ga je najprije udario u predjelu glavu, da bi ga drugi (27) potom udarao šakama u glavu sve dok nije pao na pod. Treći (31) ga je tada počeo udarati nogama po tijelu, a onda su se priključila još dvojica (24) koja su ga nastavili udarati nogama po tijelu. Na kraju ga je šesti napadač (26) više puta nogom udario u glavu.

Slomili su mu nos i ruku.Nitko mu nije pomogao, a ni on niti itko od očevidaca nasilje nije prijavio policiji. Zadobio je teške tjelesne ozlijede.

Liječnicima je lagao kako je dobio ozlijede.

Petorica od šest osumnjičenih, kaže zadarska policija, rade kao zaštitari. Petoricu su ih uhitili, a šestog još traže.

Kod jednog od napadača (26) pronašli su automatsku pušku, teleskopsku palicu i maleni mobitel, kakvi se najčešće kriomice unose u zatvore. 

Inače, nasilnici su otprije poznati policiji. Neki od njih su sudjelovali u paljenju automobila bugarskim navijačima prije nekoliko godina.

Nasilnicima terete za sudjelovanje u tučnjavi. Budući da je ozlijeđeni zadobio teške tjelesne ozlijede, prijete im do tri godine zavora. Inicijatoru tučnjave prijeti i osam godina.

Mladić (26) bi, zbog posjedovanja oružja, mogao dobiti i tri dodatne godine zatvora.

Možda vas zanima i ovo:
Message