Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zadnje sate života Haider je proveo u noćnom klubu

Policija je izvijestila da je u trenutku izlijetanja s ceste Haider vozio brzinom od 142 km na sat. Na tom dijelu ceste ograničenje brzine iznosi 70...

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
16 komentara

Austrijski istražitelji izvijestili su da je, prema dosadašnjim saznanjima, austrijski političar Joerg Haider, koji je u subotu poginuo u automobilskoj nesreći, vozio dvostrukom brzinom od dopuštene. Policija je nakon rekonstrukcije događaja izvijestila da je u trenutku izlijetanja s ceste Haider vozio brzinom od 142 km na sat. Na tom dijelu ceste ograničenje brzine iznosi 70 km na sat. Glavni tužitelj Gottfried Kranz izvijestio je kako vjeruje da je brzina glavni faktor Haiderove pogibije. Obdukcija je pokazala da je Haider u nesreći slomio kralježnicu, te da mu nije bilo pomoći. Također, odbacili su špekulacije da je za volanom doživio srčani udar, te zato imao nesreću.

HAIDER ZADNJE SATE PROVEO U NARUČJU LJEPOTICE
Joerg Haider je posljednje sate svog života proveo u noćnom klubu "La Cabaret", u naručju plavokose ljepotice, zaposlenice kluba, javlja Bild. Slikao se nasmijan sa cilindrom u ruci.
- Na zabavu smo pozvali mnoge pa i Haidera. Mislili smo da neće doći, no kad je ipak došao, rekao mi je da ovo jednostavno nije mogao preskočiti - rekao je organizator zabave Hansjoerg Berger. Bild piše i kako je Haider bio zvijezda te večeri i da alkohol nije ni okusio. Sa zabave je otišao oko pola sata iza ponoći, a 45 minuta kasnije sletio je autom s ceste i poginuo.

Možda vas zanima i ovo:
Message