Obavijesti

News

Komentari 334

Zadnji je dan kampanje: Gong prijavio Plenkovića, Milanović udara po HDZ-u, HDZ uzvraća...

Zadnji je dan kampanje: Gong prijavio Plenkovića, Milanović udara po HDZ-u, HDZ uzvraća...

S početkom izborne šutnje završit će 17 dana duga službena promidžba uoči izbora, koji se umjesto uobičajeno nedjeljom, ovoga puta održavaju u srijedu, i na kojima se Milanović odlučio kandidirati na listi SDP-a

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
PJESMA ZA KRAJ

Bella ciao, ciao, ciao...

Katarina Peović iz Radničke fronte glasače je odlučila privući pjevajući i svirajući "Bella Ciao".


 

DJELO SAŠE IZ TBF-A

Ovo morate čuti! Evo kako bi zvučali Plenković i Milanović kao reperi: 'Rugamo se naciji...'

Ako ste se ikad pitali kako bi izgledao rap 'battle' predsjednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića, od danas se više ne morate pitati. Glazbenik Alejandro Buendija, široj javnosti ipak poznatiji kao Saša Antić iz TBF-a, objavio je pjesmu "Sučeljavanje" u kojoj repaju Zoka Pravda i Just Plenk. Pjesme je, kako piše u opisu, duet Buendije i AI-ja.

OVDJE VIŠE O TEMI

PLENKOVIĆEVA PORUKA

Zadnje poruke iz kampanje

Drage Hrvatice i Hrvati, u domovini i inozemstvu, drage sugrađanke i sugrađani, uoči predstojećih parlamentarnih izbora, želim vam zahvaliti na dosadašnjem povjerenju na temelju kojeg smo u proteklih osam godina vodili Hrvatsku. U tom razdoblju obilježenom najvećim krizama nakon Domovinskog rata trudili smo se što bolje zaštititi standard hrvatskih građana svih generacija i konkurentnost gospodarstva, a istodobno smo postigli nikad veću zaposlenost, rekordni rast plaća, mirovina i socijalnih naknada, stoji u objavi Andreja Plenkovića uoči početka izborne šutnje.

-  Ostvarili smo većinu svojih obećanja i prioriteta: izgradili smo Pelješki most, uveli smo Hrvatsku u Schengenski prostor i europodručje, a našu sigurnost podigli na novu razinu nabavom modernih borbenih aviona Rafale. Pokrenuli smo dosad najveći razvojni ciklus diljem Hrvatske koja je postala veliko gradilište, gdje se ulaže u vrtiće, škole, bolnice, luke, ceste, mostove, željeznicu, obnovljive izvore energije…Sve je to pridonijelo podizanju razvijenosti Hrvatske sa 62% na 76% prosjeka Europske unije. Bilo je također i propusta koje smo nastojali ispraviti, kao i grešaka pojedinaca, zbog kojih žalimo. No omogućili smo pravosuđu da radi neovisno i slobodnije nego ikada prije jer nitko nije iznad zakona ni Ustava, osobito ne osobe na javnim dužnostima. U srijedu 17. travnja o vašem izboru ovisit će daljnji smjer razvoja Hrvatske u naredne četiri godine. Na temelju naših dosadašnjih postignuća, kao i programa „Za sve izazove“ pozivam vas da nam obnovite svoje povjerenje. U svojoj izbornoj jedinici, glasajte za listu HDZ - Hrvatska demokratska zajednica i naših partnera. Za razliku od onih koji bi Hrvatsku ubrzo izolirali i doveli u političku nestabilnost, nudim vam sigurnu i pouzdanu Hrvatsku, koja je sve utjecajnija u Europi i svijetu, a istodobno vjerna svojim domoljubnim, narodnjačkim i demokršćanskim vrijednostima, kao i zaštiti dostojanstva hrvatskih branitelja. U ovim neizvjesnim globalnim okolnostima jedino Hrvatska demokratska zajednica ostaje jamac očuvanja nacionalnih interesa, kvalitetnijeg života svih građana i konkurentnijeg gospodarstva. Izaberite uspješnu, pravednu i stabilnu Hrvatsku!  - poručuje Plenković.

21:15

Stigli su rezultati velike izborne ankete: Evo koliko HDZ 'bježi' SDP-u i tko bi mogao u Sabor...

HDZ s partnerima osvaja najviše mandata, njih 60. Na drugom je mjestu koalicija Rijeke pravde koja osvaja 41 mandat, rezultati su istraživanja kojeg je za Novu TV u svakoj izbornoj jedinici predvodila agencija IPSOS. Parlamentarne izbore je predsjednik Zoran Milanović raspisao za 17. travnja, a kampanja se bliži samom kraju. Od utorka je na snazi izborna šutnja...

OVDJE VIŠE O TEMI

IMA NEPOZNANICA...

Trgovački centri na dan izbora bit će otvoreni: 'Neki će raditi kao inače, neki kao nedjeljom'

Iako će izborna srijeda za dio građana biti slobodan dan, dio će raditi skraćeno ili kao da je običan radni dan. Građani su informirani o tome kako će raditi, ali ne znaju svi koliko će za to biti plaćeni, piše HRT.

OVDJE VIŠE O TEMI

Komentari 334