Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
32 komentara

Zagreb nema za žičaru? Diže se kredit od 350 milijuna kuna

Planirani kredit realizirat će se preko Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju Grada, komunalne poslove i promet u drugoj polovici 2019. godine

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
32 komentara

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prije dva tjedna donio je zaključak o osnivanju i imenovanju Povjerenstva za nabavu kredita od 350 milijuna kuna. Prema dokumentu, taj kredit trebao bi poslužiti za financiranje investicijskih projekata u gradu, piše Telegram

HNS-ov gradski zastupnik, Tomislav Stojak, tad je na Twitteru sugerirao kako se, zapravo, radi o zaduženju za izgradnju žičare, za koju je u gradskom proračunu za 2019. izdvojeno tek 30 milijuna kuna.

U Gradskom uredu za financije potvrdili su za Telegram sumnje Stojaka da će novac ići za žičaru:

- Planirani kredit realizirat će se preko Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju Grada, komunalne poslove i promet u drugoj polovici 2019. godine za program kapitalnih ulaganja u objekte društvenih djelatnosti te za realizaciju projekta Žičara Sljeme, kažu iz Ureda.

Dodaju i kako su zastupnici u Skupštini znali za to zaduženje budući da je ono planirano u programima za realizaciju kapitalnih ulaganja te u proračunu Grada Zagreba za 2019.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message