Obavijesti

News

Komentari 82

Odvjetnik obrane: Za svjedoke zovemo i neke ministre u Vladi

Odvjetnik obrane: Za svjedoke zovemo  i neke ministre u Vladi
8

Odvjetnik Nebojše Perunovića (61) najavio je za svjedoke gradonačelnike i sportaše. Suđenje Perunoviću i Sari Sikirić (24) odgođeno je za rujan i zatvoreno je za javnost

VIDEO

Danas na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu počinje suđenje optuženima za za organiziranje elitne prostitucije, Nebojši Perunoviću (61), navodnom organizatoru te svodnici Sari Sikirić (24) dok će se Mariki T.K. (23) suditi u odvojenom postupku. 

Sudac je suđenje odgodio za rujan, a zbog ugleda brojinih poznatih svjedoka, suđenje je zatvorio za javnost na prijedlog Jadranke Sloković, odvjetnice optužene Sare Sikirić. Sloković je istaknula kako suđenje treba zatvoriti za javnost zbog zadiranja u privatni i obiteljski život optuženika i svjedoka, pa je ono proglašeno tajnim.

Odgodu je tražio odvjetnik Nebojše Perunovića. jer u tri dana nije uspio proučiti spise i pripremiti obranu. Rekao je kako je zdravstveno stanje njegovog klijenta loše te da je on cijeli pritvor proveo u zatvorskoj bolnici. U srijedu i četvrtak je bio i na pretragama u specijaliziranim bolnicama, rekao je odvjetnik. Nakon ročišta je rekao i da će među 20-ak svjedoka koje će pozvati biti i neki ministri iz Vlade, no nije htio reći o kojim ministrima se radi i da li su koristili usluge djevojaka. Među svjedocima će se navodno naći i gradonačelnici te sportaši.

Perunovića sumnjiče da je od ožujka 2010. do lipnja ove godine diljem zemlje dogovarao seksualne susrete djevojaka s estrade i bogatih klijenata za cijenu od 500 do 3.500 eura, od čega je polovica ili trećina zarade išla njemu. Sastajali su se, tvrdi tužitelj, u Perunovićevom salonu za masažu, u hotelima, na jahtama, u stanovima i na drugim lokacijama. Sumnja se da je on zaradio oko 100.000 kuna. 

Za svodništvo terete i studenticu Saru Sikirić koja je od ožujka sudjelovala u organiziranju susreta i to naplaćivala te novac dijelila s djevojkama. Ona je navodno zaradila najmanje 25.500 kuna. 

Mariku terete da je od travnja do lipnja djevojci dogovarala susrete s klijentima za 300 do 500 eura. Kod nje su u stanu našli i oko 0,5 grama kokaina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu