News

Komentari 16

Zagrebačka policija: Nije bilo postupanja na prosvjedu protiv Covid potvrda ispred Remetinca

Zagrebačka policija: Nije bilo postupanja na prosvjedu protiv Covid potvrda ispred Remetinca

Prosvjedi koji, potvrdila je policija, nisu bili prijavljeni, počeli su u podne pred zagrebačkim zatvorom Remetinec, gdje se nalazi Marko Francišković protiv kojega je pokrenuta istraga

Zagrebačka policija izvijestila je kako nije bilo potrebe za postupanjem policijskih službenika na subotnjem prosvjedu protiv covid potvrda ispred Remetinca.

Prosvjedi koji, potvrdila je policija, nisu bili prijavljeni, počeli su u podne pred zagrebačkim zatvorom Remetinec, gdje se nalazi Marko Francišković protiv kojega je pokrenuta istraga zbog javnog poticanja na terorizam tijekom ranijih prosvjeda protiv covid potvrda.

Prosvjednici su tražili Franciškovićevo puštanje na slobodu, a transparentima su poručivali da je 'suditi Marku', "suđenje narodu i Bogu. Gotovi ste!!!".

Drugi su pak putem transparenata poručili kako ne žele da se njihova djeca cijepe: "Moje unuke nisu eksperiment", "Dosta eksperimenata na djeci", "Predsjedniče pomozite nam", "Jesmo li 95. oslobođeni ili okupirani"...

Mediji izvještavaju kako se na prosvjedu okupilo oko dvije stotine ljudi, prosvjed se u poslijepodnevnim satima preselio na Trg Francuske Republike. 

Najčitaniji članci