News

Komentari 1

Zagrebački solisti zasvirali su u zračnoj luci Franjo Tuđman

Zagrebački solisti zasvirali su u zračnoj luci Franjo Tuđman

Nakon niza različitih lokacija u Zagrebu kojom Zagrebački solisti u seriji koncerata „Dar Zagrepčanima“ obilježavaju 65. obljetnicu od prvog nastupa zasvirali su i na putničkom terminalu aerodroma

Putnički terminal zračne luke Franjo Tuđman u poslijepodnevnim satima u ponedjeljak je na trenutak postao jedna u nizu pozornica Zagrebačkih solista koji ove godine obilježavaju 65. obljetnicu od prvog nastupa.

Nakon niza različitih lokacija u Zagrebu kojom Zagrebački solisti u seriji koncerata „Dar Zagrepčanima“ obilježavaju 65. obljetnicu od prvog nastupa zasvirali su i na putničkom terminalu aerodroma.

- Čast nam je svirati u ovako lijepom prostoru koji je na ponos Zagrepčana, a moram priznati i da je vrlo akustičan pa vjerujem da ćemo to ponoviti. Znamo da je od strane putnika zračna luka proglašena za najbolju u Europi i nadamo se da smo i mi danas doprinijeli tom statusu. Hvala svima koji su zastali i zapljeskali nam pred put u Južnu Koreju - kazao je violinist Krunoslav Marić, predsjednik Upravnog vijeća ansambla Zagrebački solisti. 

Jedinstveni događaj, prekrasnog muziciranja iznenadio je i oduševio putnike i radnike zračne luke koji su imali priliku uživati u poznatim skladbama Mozarta, Boccherinija i Piazzolle u prostoru međunarodnog odlaska.

Najčitaniji članci