Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Zajedno imaju 568 kila: 'Samo ležimo, sami ne možemo ništa'

Lee (42) i Rena (39) žele se podvrgnuti operaciji podvezivanja želuca kako bi smršavjeli i, kako se nadaju, početi 'normalan' život. Toliko su pretili da više uopće ne mogu brinuti o sebi

Foto: screenshot/TLC
132 komentara

Par iz Missourija, koji zajedno teži 568 kilograma, upoznao se u klinici za gubitak viška kilograma prije 11 godina i od tada zajedno rade ono u čemu najviše uživaju - jedu. 

Lee (42) i Rena (39) žele se podvrgnuti operaciji podvezivanja želuca kako bi smršavjeli i, kako se nadaju, početi 'normalan' život. Toliko su pretili da više uopće ne mogu brinuti o sebi pa ih svakodnevno obilazi Leejeva sestra Cassie i pomaže im. Priznaju da bez nje vjerojatno ne bi preživljavali. 

Foto: screenshot/TLC

Lee, koji teži nevjerojatnih 323 kilograma i Rena, teška 245 kilograma, pojavit će se u TLC-jevoj reality seriji koja je s emitiranjem počela u utorak. 

Iz klinike u kojoj su se upoznali morali su otići jer su prekršili jedno od najbitnijih pravila - ušli su u vezu. 

- Nismo se smjeli niti držati za ruke. Odlučili smo da želimo biti zajedno i da želimo vezu. Voljeli smo se, volimo se još i danas i već smo 11 godina zajedno - kaže Rena koja je u počecima mogla brinuti za Leeja, ali kako se i ona još udebljala, više ne može brinuti ni za sebe. 

Planiraju posjetiti krirurga u Teksasu kako bi ih operirao i promijenio im život, piše Daily Mail

Možda vas zanima i ovo:
Message