Obavijesti

News

Komentari 66

Zaključala lopova u poslovnicu u Šibeniku pa pozvala policiju

Zaključala lopova u poslovnicu u Šibeniku pa pozvala policiju
6

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad muškarcem osumnjičenim za razbojništvo - sve je što nam je za sada mogla reći glasnogovornica PU Šibensko-kninske

VIDEO

Razbojnik koji je maskiran motorističkom kacigom upao u poslovnicu za otkup zlata i srebra u Ulici Ante Šupuka u Šibeniku oko 17.30 sati u ponedjeljak nije očekivao otpor i to ga je koštalo slobode.

- Ušao je u radnju, zaprijetio i zatražio novac. Naša djelatnica je ustala i stala se povlačiti, uzmicati. Razbojnik je počeo pretraživati ladice kako bi uzeo novac, a ona je prošla pokraj njega i pobjegla na ulicu. Kad je izašla, zaključala ga je i pozvala policiju, koja je došla za pet minuta. Razbojnik je počeo lupati po vratima kako bi pobjegao, ali nije uspio razbiti staklo jer je blindirano. Razbio je sjedalicu, žaluzine i drugi inventar. Djevojka je u naguravanju lakše ozlijeđena - ispričao nam je Tonči Raboteg, vlasnik radnje za otkup zlata.

Unatoč pljački, radnja će na Staru godinu raditi do 13 sati.  

Oko 20.30 temeljna i specijalna policija rastrčala se po gradu tražeći bjegunca. Navodno su tražili razbojnika, koji im je pobjegao kad su ga bili iz policijske postaje odveli u bolnicu. Vrlo brzo su ga ponovno uhvatili.

- U tijeku je kriminalističko istraživanje nad muškarcem osumnjičenim za razbojništvo - sve je što nam je za sada mogla reći Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko-kninske. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...
Snimili Rafale iznad Vukovara: 'Vidjeti ih iznad Vodotornja i bolnice je posebno i prekrasno'
AVIONI OBIŠLI HRVATSKU

Snimili Rafale iznad Vukovara: 'Vidjeti ih iznad Vodotornja i bolnice je posebno i prekrasno'

VUKOVAR - Bilo ih je prekrasno vidjeti u Vukovaru. Letjeli su prvo iznad vojarne, zatim iznad Vodotornja i bolnice. Baš prekrasan prizor. Nisu ni upola glasni kao primjerice Mig-ovi koji su u iznad Vukovara letjeli na Dan branitelja. Ovdje su prošli samo jednom i nastavili su dalje prema ostalim dijelovima Slavonije - javlja nam čitatelj Domagoj Astaloš iz Vukovara. Povodom svečanog obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije Bljesak borbeni avioni Rafale preletjeti su područje Hrvatske, a snimke prelijetanja su nam poslali i čitatelji iz Bjelovara i Belog Manastira.