Obavijesti

News

Komentari 46

Zameo ih je snijeg pa su pili, a Tadić pjevao Harisa Džinovića

Zameo ih je snijeg pa su pili, a Tadić pjevao Harisa Džinovića
4

Tadić se grudao, Komšić sanjkao, a Ivo Josipović grijao se uz vino. Nakon što su večerali janjetinu, predsjednici su se opustili u obližnjem kafiću uz narodnjake

VIDEO

Kako volim ovog Josipovića! Mnogo je dobar čovek, reče srbijanski predsjednik Boris Tadić oko dva sata u noći na subotu. Nisu mu smetali ni hladnoća niti snijeg što je zapadao dva metra oko hotela na Jahorini kraj Sarajeva. Ondje su dva predsjednika ostala zatočena nakon trilateralnog sastanka s članovima Predsjedništva BiH. 

Razgovarali su o tome da se ratnim zločincima sudi u državi u kojoj prebivaju. Nakon što su večerali janjetinu, predsjednici su se opustili u obližnjem kafiću uz tamburice i bend koji je bio jako raštiman. Ivi to nije smetalo, kao ni to što su Tadiću pjevali srpske narodnjake.

- Izgledali su kao dvojica 20-godišnjaka na rođendanu. Bili su ozareni, nazdravljali su, obojica bez kravata, Tadić u trapericama. Tamburaši su im svirali za stolom, a Tadić je plaćao pjesme i plesao - prepričao je gost koji se zatekao u kafiću.

Ipak, kaže da nisu pretjerivali, pa su popili samo dvije čaše vina. Josipović je oko dva sata otišao u krevet, a Tadić je potom uzeo mikrofon i otpjevao pjesmu Harisa Džinovića “Kako mi nedostaješ”. Oko tri sata i on se umorio. Ujutro se Josipović počeo probijati džipom prema Zagrebu.

Predsjednički 'maturalac' na Jahorini

Na bosanskom skijalištu na Jahorini grudao se samo Boris Tadić. Član Predsjedništva BiH Željko Komšić probao je motorne sanjke, a našem predsjedniku Ivi Josipoviću nije bilo do zimskih radosti na -16 stupnjeva.

Josipovićev ured: Nije bio zatočen

Nakon što je preživio noć na Jahorini koju je zahvatila neviđena mećava, predsjednik Ivo Josipović u subotu se sretno vratio u Zagreb. Iz njegova Ureda doznajemo da mu je ralica morala krčiti put samo dok se spuštao s Jahorine kraj Sarajeva. Onda je nastavio put cestom kroz BiH sve do Bosanskog Broda.

- Vozili su nešto sporije pa je put trajao dva, tri sata duže nego inače - rekli su iz njegova ureda. Dodali su i da predsjednik nikad nije bio zatočen na Jahorini jer su i planirali da tamo noćiti. Jedino su morali otkazati put u Tuzlu i odgoditi ga za drugi put.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.