Obavijesti

News

Komentari 35

Zanimalo vas je: Evo što se u 2013. godini najviše diskutiralo

Zanimalo vas je: Evo što se u 2013. godini najviše diskutiralo
1

Početkom srpnja pokrenuli smo Diskusije, novi format na 24sata.hr, u kojem ste vi, čitatelji, mogli sudjelovati. Ovo je Top 10 diskusija koje su najviše 'zapele za oko'

VIDEO

Ono što je zanimljivo u ovoj top listi je da su dominirale teme iz Newsa, te da su među prvih deset čak četiri diskusije vezane za referendum o braku. Među deset najaktivnijih diskusija mjesto su našle i dvije iz Showa. 

Tako je na prvom mjestu svih dosadašnjih diskusija u kojima ste vi čitatelji bili najaktivniji bila diskusija Referendum o braku: Kako ste glasovali PROTIV ili ZA?  'Za' su bila 1843 čitatelja, dok je 'protiv' bilo njih 949.

Na drugo mjesto probila se diskusija Tko je zgodniji: Slavni otac Clint Eastwood ili sin Scott?. Zanimljivo, ova diskusija nije dala toliko glasova, koliko klikova. Naime, za Scotta se odlučio 331 čitatelj, dok je za Clinta bilo njih 216.

Na trećem mjestu našla se diskusija Odobravate li opstruiranje kolone državnog protokola? Opstrukciju je podržalo vas 1412, dok je protiv bilo 980 čitatelja.

Četvrto mjesto zauzela je diskusija Vjerujete li u čudo 'svjetleće Gospe' u Međugorju? Da u 'čudo' ne vjeruje rekao je 1241 čitatelj, dok ih 464 vjeruje.

Na petu poziciju smjestila se diskusija Podržavate li prosvjed protiv ćirilice u Vukovaru? Prosvjed su podržalo 2223 čitatelja, dok ih je 429 bilo protiv.

Na šestom mjestu smjestila se diskusija Referendum o braku: Recite zašto ćete glasati za ili protiv? Mišljenje 'za' izrazila su 1252 čitatelja, dok ih je 983 reklo zašto će biti 'protiv'.

Diskusija Za one koji su PROTIV referenduma: Podržavate li gay brak? nalazi se na sedmom mjestu. Ne podržava gay brak 1277 čitatelja, dok ga podržava njih 849.

Osmo mjesto zauzela je diskusija  Kome bolje stoji? Helen (68) i Rita (22) nosile istu haljinu. Za Helen Mirren odlučilo  se 407 čitatelja, dok je 403 svoj glas dalo Riti Ori.

Na devetom mjestu po popularnosti bila je diskusija Referendum o braku: Hoćete li izaći i dati svoj glas? Da će izaći na referendum rekla su 1334 čitatelja, dok ih je njih 300 reklo da neće izaći.

I na kraju, na desetom mjestu nalazi se diskusija Dubrovčani bijesni: Je li Zora dubrovačka ili bosanska? Da je riječ o bosanskoj kazalo je 375 čitatelja, dok se za dubrovačku odlučilo 77 čitatelja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati

'Imamo 76 ruku i bez zastupnika manjina': Tko je misteriozni žeton u slagalici nove Vlade?
DOGOVORILI SU VLADU?

'Imamo 76 ruku i bez zastupnika manjina': Tko je misteriozni žeton u slagalici nove Vlade?

Plus+ Domovinski pokret i HDZ s Vesnom Vučemilović imaju 75 ruku. Fali im jedna bez manjina. IZ DP-a tvrde da imaju i tu ruku
VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.