Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Zapalio se putnički vlak u Pitomači: Nitko nije ozlijeđen

Putnici su morali presjesti tri puta i ukupno im je iz Osijeka trebalo šest sati da dođu do Zagreba. Nitko nije u požaru ozlijeđen, a točan uzrok bit će poznat nakon očevida

Foto: čitatelj24sata
19 komentara

U četvrtak u 18.50 sati u kolodvoru Pitomača došlo je do pojave gustog dima, a potom i manjeg plamena na lokomotivi vlaka 782 koji je vozio na relaciji Osijek – Zagreb. Pojavu dima uočio je strojovođa na ulasku u kolodvor pa je vlakopratno osoblje uputilo oko 60 putnika da izađu iz vlaka pri čemu sigurnost putnika nije bila ugrožena. Zbog navedenog intervenirala je javna vatrogasna postaja koja je ubrzo ugasila plamen. Putnici su otpremljeni drugim vlakovima do daljnjih odredišta, rekla nam je glasnogovornica HŽ-a.

Na sreću nitko nije ozlijeđen, a uzrok će bit poznat nakon što se napravi očevid. Kako su nam rekli putnici do Zagreba su morali promijeniti tri vlaka i ukupno im je trebalo šest sati do Zagreba. 

-  Sva sreća išao je putnički vlak za 30 minuta iz Virovitice pa su svi putnici prešli u taj vlak ali ne za dugo. Već na idućoj stanici smo morali presjesti u vlak za Varaždin, te u Koprivnici presjesti u treći vlak za Zagreb. Plaćena je karta za brzi vlak, a u Zagrebu ćemo biti za cca 6 sati putovanja iz Osijeka - prepričala nam je ljuta putnica.  

POGLEDAJTE VIDEO: 

Možda vas zanima i ovo:
Message