Obavijesti

News

Komentari 85

Zaredale se tragedije: Nemam što obući, niti gdje spavati...

Zaredale se tragedije: Nemam što obući, niti  gdje spavati...
11

Dragutinu Majeriću u 2 tjedna izgorjele su dvije kuće. Nema novca ni dokumenata. Dobio je otkaz na poslu. Majka mu je završila u bolnici. I vi mu možete pomoći...

VIDEO

Ne vidim izlaz iz ove situacije.Pogađa me tragedija za tragedijom. Ostao sam bez ičega, rekao je potreseno Dragutin Majerić iz Klenovca Humskog kraj Huma na Sutli. U noći na utorak izgorjela mu je nova kuća. Požar je izbio u sobi u kojoj je stavio mobitel na punjenje. Oko 6 sati probudio ga je dim, a susjedna soba već je bila u plamenu. Navodno se iz utičnice zaiskrilo, vatra je zahvatila zavjese, a veoma brzo namještaj i ostatak kuće. Dragutina smo jučer zatekli kako baterijom osvjetljava kuću i pokušava očistiti zgarište.

- Prije dva tjedna izgorjela mi je stara kuća. Majka je tada završila na psihijatriji. Uz to, prošli tjedan otpustili su me u poduzeću u kojem sam radio kao vozač miješalice za beton. Nemam više ništa - jedva je uspio izustiti Majerić. Doktor mu je pripisao tablete za smirenje.

- Zima je pred vratima, a ja nemam ni struje ni plina, nemam na čemu spavati niti što obući. Izgorjeli su mi svi dokumenti, bankovne kartice, ali i novac od dvije plaće. Ne znam kako ću sanirati štetu, ne znam ni gdje ću prenoćiti. Pomišljao sam na svašta - rekao je Majerić. Policija još istražuje kako je izbio požar. Vjerojatno se zapalila električna utičnica u sobi, tzv. lopov, na koju je bilo spojeno nekoliko uređaja, između ostalog televizor i punjač.

- Moguće je da je na višestruku, ali nekvalitetnu utičnicu bilo prikopčano nekoliko uređaja. U slučaju preopterećenja tu je osigurač. On ne reagira ako postoji problem u električnoj instalaciji i razvodnoj ploči - objasnio nam je sudski vještak za jaku struju Ivan Baranašić.    

I vi možete pomoći Dragutinu

Kuća nije bila osigurana, a Majerić je ostao bez svih kartica i novca. Moli sve koji mogu da mu doniraju stari namještaj, odjeću. Također, dobrodošao je i majstor koji će popraviti električne instalacije i stolariju. Svi čitatelji koji žele pomoći mogu se javiti na: 049 347011 ili na adresu: Klenovec Humski 96.    

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...