News

Komentari 61

Zaredali se dobici na lutriji: 'To je tek početak, bit će toga još!'

Zaredali se dobici na lutriji: 'To je tek početak, bit će toga još!'

Malo tko je očekivao da će veljača biti još sretnija od siječnja za igrače, ponajviše zato jer praktički do kraja mjeseca nije bilo nikakvih dobitaka. Ali onda su uslijedila čak četiri dobitka i to u svega pet dana

Zagrebačka županija ovaj mjesec je izuzetno sretna što se tiče lutrije. Naime, od početka godine u ovu županiju otišlo je šest od devet dobitaka u igrama Hrvatske lutrije, u ukupnoj vrijednosti od 10,5 milijuna kuna.

Fantastičan niz dobitaka u Zagrebačkoj županiji otvorio je 14. siječnja neimenovani sretnik koji je pogodio kombinaciju 6+1 u igri Loto7. Osvojio je tada nešto više od 1,8 milijuna kuna. Samo tri dana poslije sretnik iz Brdovca pogodio je kombinaciju u istoj igri, ali je osvojio 'samo' 400.000 kuna.

Malo tko je očekivao da će veljača biti još sretnija od siječnja za igrače, ponajviše zato jer praktički do kraja mjeseca nije bilo nikakvih dobitaka. Ali onda su uslijedila čak četiri dobitka i to u svega pet dana.

Prvo je u Svetoj nedjelji 20. veljače sretnik pogodio 'sedmicu' te je osvojio više od 3,1 milijuna kuna. Tri dana poslije, 23. veljače, u Zaprešić je otišlo 3,3 milijuna kuna. Dan nakon toga, u Zagrebu je sretnik pogodio 'šesticu' i osvojio 1,2 milijuna kuna, a dan nakon toga je sretnik u Samoboru pogodio plutajući bingo i osvojio pola milijuna kuna.

Astrologinja Vesna Narat kaže kako je sve povezano s horoskopskim znakom Zagrebačke županije i Zagreba, a to je djevica.

- Trenutno je Saturn u Jarcu, a to označava jako dobre stvari za Djevicu jer imaju jako puno koristi od toga. Uz to, cijela naša država je u podznaku Strijelca, a oni ove godine imaju velike mogućnosti za dobitke - objašnjava Narat.

- Država nam je proglašena u 19:56 minuta. To je podznak Strijelca, a čitava ova godina je u znaku broja tri. Broj tri označava Jupiter koji kada je u u Strijelcu označava narod, obilje i dobitak. Cijele ove godine nas očekuje niz dobitaka, ali i iduće godine - dodaje.

Numerologinja Olga Hadjić potvrdila je istu stvar te dodala kako bi bil zanimljivo vidjeti datume rođenja sretnih dobitnika.

- Lako je moguće da su svi rođeni u znaku Strijelca, a još je godina Jupitera. Ljudi koji u natalnoj karti imaju Jupitera pravilno postavljenog u kući dobitaka su na konju - dodala je Hadjić.

Najčitaniji članci