Obavijesti

News

Komentari 35

Zastupnik DP-a napao Plenkija: On je neutralizirao Butkovića i Anušića svojim bombardiranjem

Zastupnik DP-a napao Plenkija: On je neutralizirao Butkovića i Anušića svojim bombardiranjem

Novoizabrani zastupnik Domovinskog pokreta (DP) Josip Jurčević rekao je kako je predsjednik HDZ-a Andrej Plenković najveći globalist i smatra da bi Anušić bio puno bolje rješenje

VIDEO

Povjesničar Josip Jurčević, novoizabrani zastupnik Domovinskog pokreta (DP), gostovao je u podcastu Mrežnica, gdje je govorio o slaganju nove većine koje traje već 14 dana i drugim političkim aktualnostima u zemlji te je komentirao predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića, s kojim DP pregovara o novoj vladi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Pleković o susretu s Milanovićem: Sve ste vidjeli

Pokretanje videa...

Pleković o susretu s Milanovićem: Sve ste vidjeli 02:52

U više je navrata de facto zazivao njegovo rušenje s čela HDZ-a i dolazak nekog "antiglobalistički nastrojenog poput aktualnog ministra obrane i neformalnog Plenkovićeva unutarstranačkog rivala Ivana Anušića".

Smatra da je HDZ, prema politikama koje je provodio zadnjih godina, globalistička stranka, i to zahvaljujući svom šefu.

- Apsolutno taj vrh je. Da se vratimo na primjer Istanbulske konvencije, sjetimo se da je 14 zastupnika HDZ-a bilo suzdržano, a oni koji su bili glasni i protiv toga su neutralizirani - kaže Jurčević i tvrdi da je Andrej Plenković paralizirao, odnosno neutralizirao Ivana Anušića i Olega Butkovića, koje on smatra antiglobalistima.

Anušić o fotkama s DP-ovcima: 'Prijateljstva nisu ograničena na stranačku pripadnost...'
Anušić o fotkama s DP-ovcima: 'Prijateljstva nisu ograničena na stranačku pripadnost...'

- Na koji ih je način neutralizirao Plenković, o tome bi mogli razglabati. Znanstveno je sve riješeno. U Americi rade eksperimente gdje se vidi da se “bombardiranjem” ljudskih mozgova određenim informacijama u određenom ritmu može izazvati pravu dramu u čovjeku tako da se on počne ponašati protivno svojim vrijednostima i stavovima. Kako u gospodarskom marketingu tako i u političkom postupanju - istaknuo je Jurčević. 

Smatra da bi HDZ bio manje globalistička stranka s Anušićem ili Butkovićem na čelu.

- S obzirom na životopis gospodina Anušića, koji je bio jedan od heroja hrvatske obrane, ne vidim da je on do sada učinio nekakav ovakav grijeh prem hrvatskom suverenizmu - rekao je Jurčević. 

Otkrio je i čini li mu se da Plenković ne može smisliti Domovinski pokret.

- Zna se njegov životopis, zna se tko mu je otac, zna se njegov maturalni rad i sve je to nekako logično. Zna se za njegovu čarobnu rečenicu kojom je u očito dobro pripremljenom hibridnom ratu doveden na čelo HDZ-a, stranke s kojom se on, po cijelom narativu HDZ-a, teško može poistovjetiti. Dosta puta su u medijima rekle i lijeve i desne strane da bi bilo primjerenije kad bi Plenković bio na čelu SDP-a, a Milanović na čelu HDZ-a. Dotle je otišla ta devijacija koju je učinio Plenković - rekao je Jurčević.

HDZ se sprema za nove izbore dok pregovara s DP? Naručili anketu po izbornim jedinicama
HDZ se sprema za nove izbore dok pregovara s DP? Naručili anketu po izbornim jedinicama

Kaže da je Plenkovića na vlast "dovela globalistička struktura koja od njega želi da pacificira Hrvatsku i da nas kolonizira".

- To je globalistička agenda gdje se razaraju sve tradicionalne vrijednosti, uključujući i to da već Ujedinjene nacije, pa čak i povelja UN-ta, tvrde da je nacija i nacionalna država temelj međunarodnog prava - dodao je Jurčević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime
ČUDO NA SVETOM DUHU

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime

Iako beba službeno nema ime, dr. Alfirević nam je otkrio kako dječačića zovu Ivan, po doktoru koji ga je zaprimio te noći

Slovački ministar demantirao je nagađanja: 'Operacija traje već tri sata, Robert Fic je kritično!'
NAPADAČ UHIĆEN

Slovački ministar demantirao je nagađanja: 'Operacija traje već tri sata, Robert Fic je kritično!'

Kako javljaju slovački mediji, upucan je nakon izlaska sa sjednice Vlade. Navodno je upucan s više hitaca u prsa i trbuh, napadač je uhićen...
Nikola u Zagrebu išao po kćer u vrtić  i nestao. Iz vrtića su zvali obitelj. Uključila se i policija
'NIKAD JE NE BI OSTAVIO'

Nikola u Zagrebu išao po kćer u vrtić i nestao. Iz vrtića su zvali obitelj. Uključila se i policija

Za nestanak je obitelj saznala kad su ih nazvali iz vrtića da nitko nije došao po djevojčicu. U sve se uključila i policija. Obitelj moli, ako ga je netko vidio da javi njima na broj 097/670-1528 ili policiji na 192