Obavijesti

News

Komentari 8

Zatočili sinove, za ružne riječi usta su im ribali sa sapunom

Zatočili sinove, za ružne riječi usta su im ribali sa  sapunom
1

Velika Britanija: Braći su majka i njihov poočim davali samo dva obroka na dan, a tuširali su se jednom tjedno u dvorištu. Bolesni režim trajao je sedam godina

VIDEO

Linsley Holmes (41) i Corin Holmes dobili su ukupno 9 godina zatvora jer su dvojicu sinova držali zaključane u prosjeku 23 sata dnevno u sobi. Tjednima nisu nigdje izlazili, dobivali su dva obroka na dan, a tuširali se jednom tjedno u dvorištu. Bolesni režim trajao je sedam godina.

Za zlostavljanje se saznalo tek kad se jedan od dječaka povjerio svom mentoru u školi. U vrijeme kada su braća izašla na slobodu, mlađi (17) je imao 34 kile, a stariji (19) 38 kila.

Socijalna služba i prije je motrila majku i dvojicu dječaka te njihovog poočima. No tada su zaključili kako dječacima ništa ne fali iako su bili vidno mršaviji od svih svojih vršnjaka. 

Za ručak bi im roditelji davali dvije kriške tosta, a za večeru tjesteninu. No, ako bi majka procijenila da su bili zločesti taj dan večeru ne bi dobili. 

Tužiteljica je na sudu kazala kako bi u prosjeku bili zatočeni 23 sata dnevno u sobama u kojima su imali pokvareni televizor, DVD i Xbox bez joysticka dok bi roditelji do kasno u noć uživali u blagodatima tehnologije. Kvaku su dodatno osiguravali užetom kako braća ne bi pokušala pobjeći. 

- Dječaci su izmišljali igre, a međusobno su komunicirali šaptanjem. Na zahod bi mogli samo uz nadzor majke i poočima. Za svaku psovku ili ružnu riječ prali su im usta sapunom - ispričala je tužiteljica. 

Par je na sudu priznao zlostavljanje i oduzimanje slobode, piše Daily mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili

VIDEO Sutra slavimo Bljesak: Četnici se nisu ni snašli, a već su bježali. Zbrisao im je i general
POTUČENI DO NOGU

VIDEO Sutra slavimo Bljesak: Četnici se nisu ni snašli, a već su bježali. Zbrisao im je i general

U 31 sat četnici su potučeni u vojno-redarstvenoj akciji Bljesak koja je počela 1. svibnja 1995. Oslobođena su okupirana područja zapadne Slavonije, a srbočetnici su zbrisali u Bosnu preko mosta kod Stare Gradiške zajedno sa svojim zapovjednikom. U akciji su poginula 42 pripadnika vojske i policije
Snimka kod Mljeta: Uplašila ih peraja! Pitali smo stručnjake radi li se o velikoj bijeloj psini
POGLEDAJTE VIDEO

Snimka kod Mljeta: Uplašila ih peraja! Pitali smo stručnjake radi li se o velikoj bijeloj psini

Velika peraja kod Mljeta prestrašila je ribare. Odmah su pomislili da se u Jadranu kupa velika bijela psina, ali stručnjak je zaključio da ipak nije ta vrsta u pitanju.