Obavijesti

News

Komentari 64

Žena je od Fani Horvat tražila 10.000 eura za informaciju

Žena je od Fani Horvat tražila 10.000 eura za informaciju
3

Kerumovu partnericu nazvala je poznanica koja je tvrdila da zna identitet pljačkaša. Tražila je 10.000 eura u zamjenu za informaciju. Fani Horvat ju je prijavila policiji

VIDEO

Bračanka sa zagrebačkom adresom Darija V. (31) pokušala je ucijeniti Fani Horvat (28), partnericu Željka Keruma, i to nekoliko dana nakon što im je 23. srpnja provaljeno u obiteljsku kuću na splitskim Mejama. Darija je nazvala Fani tvrdeći kako zna tko je lopov koji im je iz kuće odnio 1,8 milijuna kuna i nakit vrijedan 100.000 eura. Tražila je 10.000 eura u zamjenu za informaciju. Fani nije pristala te je Dariju, koju navodno poznaje iz mladenačkih dana, prijavila policiji. 

Zagrebačka i splitska policija su desetak dana pokušavali pronaći ucjenjivačicu, a uspjeli su je locirati tek prošli tjedan. Odveli su je na ispitivanje te stavili na poligraf. Ispostavilo se da je Darija lagala, odnosno da je na pokušala iskamčiti novac od Fani. 

Kako doznajemo, Darija je u financijskim problemima. Inače je vlasnica agencije za promet nekretninama, Adria Sektor. Otprije je poznata policiji po krađama iz 2003. i 2004. godine koje je "obavljala" zajedno sa svojim tadašnjim dečkom. Iz stanova na zagrebačkoj Trešnjevci, Mlinovima te iz obiteljske kuće u Samoboru uglavnom su krali zlato i tehniku, a ukupna vrijednost ukradenog je oko 100.000 kuna. 

Splitska policija u međuvremenu još traga za lopovom koji je opljačkao Kerumove. Nakon što su u utorak u javnost pustili snimku pljačkaša javilo se desetak ljudi tvrdeći kako znaju o kome je riječ. Kako doznajemo, policija je imala jednog ozbiljnog "kandidata", pozvali su neke na obavijesne razgovore, ali zasad nisu dobili ni jednu informaciju koja bi ih dovela na pravi trag.

Kerumove je opljačkao muškarac star između 25 i 35 godina, a u akciju je išao odjeven u kratke hlače, majicu i sa šiltericom na glavi. Prvo se motao oko automobila parkiranih ispred garaže, Mercedesa i Passata, inače Kerumova službenog automobila, kojega je pregledavao svjetiljkom. Potom je ušao u garažu i u nezaključani BMW  kojega vozi Fani Horvat. Malo je prekopavao po njemu, a potom je iz garaže, pa preko dvorišta ušao u kuću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti

Čelnik Domovinskog pokreta nam je potvrdio i da je spreman ući u Vladu i raditi bez plaće jer mu novac ne treba, ali svima ostalima bi plaće znatno porasle: Ne možemo dobiti kvalitetne ljude u vladu s ovakvim plaćama...
Milorad Pupovac: I Pavelić je imao svoje Srbe. Od Pavelićevih Srba Srbima nije bilo bolje...
'PLENKOVIĆ NIJE IMAO IZBORA'

Milorad Pupovac: I Pavelić je imao svoje Srbe. Od Pavelićevih Srba Srbima nije bilo bolje...

Naveo je da je DP je dobio glasove na antisrpskoj kampanji, a oformio se antićiriličnoj kampanji. Ipak, navodi da nisu oni spriječili da SDSS bude dio vladajuće većine...