Obavijesti

News

Komentari 4

Nakon četiri prometne nesreće promet na A1 se normalizira

Nakon četiri prometne nesreće promet na A1 se normalizira
1

Kod Ogulina su se dogodila dva sudara, a kod čvora Bosiljevo su se sudarila četiri auta. Još dvije nesreće dogodile su se u Karlovcu.  Prema prvim informacijama nema ozlijeđenih

VIDEO

Pojačan je promet na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva 2 u oba smjera, pa se na pojedinim dionicama vozi usporeno i uz zastoje, dodatno zbog mokrog kolnika.

Kako je javio Hrvatskei autoklub (HAK) u 17 sati, kolone su: na izlazu s autoceste A1 u Lučkom oko 4 km, na izlazu s otoka Krka oko 2 km.

Povremeno je pojačan i usporen promet na cestama u Istri i duž Jadranske magistrale (DC8), osobito na prilazima Zadru, Šibeniku i Dubrovniku te na dionicama Crikvenica-Novi Vinodolski-Senj i Trogir-Split-Omiš-Makarska, DC102 između Šmrike i Krka, dionici autoceste A7 od Šmrike do Križišća i kod čvora Matulji na riječkoj obilaznici.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja te od Karlobaga do Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za I. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u središnjoj Hrvatskoj, Hrvatskom primorju, Istri, Gorskom kotaru i Lici. Vozače se poziva da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zbog jakih udara bure vozi se uz ograničenje brzine na 80 km/h na autocesti A1 od južnog ulaza u tunel Sveti Rok do vijadukta Božići, a zbog jake kiše i između čvora Gornja Ploča i tunela Sveti Rok. Između čvorova Zadar2 i Maslenica brzina je ograničena na 100 km/h.

Zbog prosvjeda u BiH obustavljen je promet na graničnim prijelazima Metković/Doljani, Nova Sela/Bijača, Mali Prolog/Crveni Grm, Orah/Orahovlje i Prud/Zvirići.

Pojačan je promet putničkih vozila na graničnim prijelazima: ulazak - Slavonski Brod; izlazak - Klek; oba smjera - Macelj (izlazak 20 minuta), Plovanija (ulaz 20 min, izlaz 30 min), Kaštel (30 minuta ulaz i izlaz), Bajakovo (izlaz 600m), Rupa, Karasovići, Stara Gradiška. Pojačan je ulazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Macelj, čeka se oko 2 sata.

Do završetka radova preko graničnog prijelaza Županja promet će teći preko 5 kolničkih traka, a ne preko 10 redovnih. Moguće su gužve i duža čekanja na prelazak državne granice, posebice vikendima.

Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 t.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...