News

Komentari 236

Zavadlava doveli u lancima i dvostrukim lisicama - sutkinji se nije želio izjasniti je li kriv

Zavadlava doveli u lancima i dvostrukim lisicama -  sutkinji se nije želio izjasniti je li kriv

Prilikom ulaska u zgradu suda, optuženi je Zavadlav, s dvostrukim lisicama na nogama i na rukama, ironično dobacio okupljenima: 'Jesu li ovo ulaznice?'

Filip Zavadlav stigao je na splitski sud, a kako su najavljene najstrože mjere osiguranja, tako je Zavadlav stigao okovan lancima, odnosno dvostrukim lisicama oko nogu, ruku i pojasa.

POGLEDAJTE VIDEO Počinje suđenje Zavadlavu

Prilikom ulaska u zgradu suda, optuženi je Zavadlav, s dvostrukim lisicama na nogama i na rukama, ironično dobacio okupljenima: 'Jesu li ovo ulaznice?', javlja Slobodna Dalmacija.

POGLEDAJTE VIDEO Mjere osiguranja na suđenju Zavadlavu

Na pitanje sutkinje Višnje Strinić osjeća li se krivim za trostruko ubojstvo, optuženi Filip Zavadlav (25) nije se htio izjasniti. Za sada neće iznositi svoju obranu, iako to može učiniti bilo kada tijekom sudskog procesa.

- Generalno se ne osjećam krivim. Ne bih se još očitovao o krivnji - rekao je Zavadlav.

POGLEDAJTE VIDEO: Počelo suđenje Filipu Zavadlavu

Na početku suđenja svjedočila je Marijana Knežević, majka ubijenog Marina Bobana. 

Kazala je kako je o ubojstvu svog sina saznala iz medija jer je bila u to vrijeme u Beogradu, a drugu dvojicu ubijenih, kako kaže, nije osobno poznavala. Čula je za Torlaka iz priča svog sina Marina...

Inače, ispred sudnice su Zavadlava dočekali i građani koji su mu nakon ubojstva davali podršku i skupljali novac za njegovog odvjetnika Branka Šerića. 

Najčitaniji članci